Kayseri namaz vakitleri (28 Ağustos)

Kayseri sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı saat kaçta? Namaz saatleri: Bugün 28 Ağustos Pazartesi 2023 Kayseri namaz vakitleri... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

Kayseri sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? Namaz kılmak için vaktin girmesini bekleyen müminler, sabah, öğle ikindi, akşam ve yatsı namazları öncesi namaz vakitlerini takip ediyor. Peki, Diyanet ezan saatleri nedir? Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı kaçta?

Televizyon, radyo veya başka bir cihazdan mukabele dinlemekle hatim yapılmış olur mu?

Diyanetin paylaşımına göre: Kur'ân hatmi, Kur'ân'ın başından sonuna kadar Arapça olarak okunmasıdır. Dolayısıyla bir kimsenin hatim yapmış olması için Kur'ân'ı bizzat tilavet etmesi gerekir. Televizyon, radyo veya başka bir cihazdan okunan mukâbeleyi takip etmek veya dinlemek de sevaptır.

Günün Ayeti
De ki: "Kuşkusuz ben, kendisine içten bir inanç ve bağlılık göstererek Allah'a ibadet etmekle yükümlü kılındım. Ve bana Müslümanların ilki olmam emredildi."

(Zümer, 39/11-12)

Günün Hadisi
Akıllı kişi, nefsine hâkim olan ve ölüm sonrası için çalışandır. Âciz kişi ise nefsini heva hevesine tâbi kılan, sonrasında da Allah'tan ...

(Tirmizî, "Kıyâmet", 25)

Günün Duası
Allah'ım! Beni kötü ahlaktan ve heva hevesime uymaktan uzak eyle.

(Hâkim, Müstedrek, 1, 714)

İşte Kayseri için namaz vakitleri

İmsak: 04:28
Güneş: 05:56
Öğle: 12:47
İkindi: 16:26
Akşam: 19:22
Yatsı: 20:44




ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme