Kayseri'nin en pahalı evi bakın nerede?

Kayseri'de satışa sunulan en pahalı evleri mercek altına aldık. Peki Kayseri'nin en pahalı evi bakın nerede çıktı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de emlak satış sitelerinde bulunan konutları mercek altına aldık. Buna göre Kayseri'nin en pahalı evi, Kayseri'nin en kalabalık ve en büyük ilçesi Melikgazi'de bulunuyor.

Melikgazi ilçesi Kayseri'nin en fazla nüfusuna sahip, Türkiye'de 46 ili bu özelliğiyle geride bırakıyor. Merkezi bir ilçe olması sebebiyle de ikamet olarak en çok tercih edilen ilçeler arasında öne çıkıyor.

Gelişen ve yenilenen Melikgazi ilçesi, gün geçtikçe daha çok değer kazanıyor.

Evlerin donanımı, teknik özellikleri, arazi arsa değerleri, bulundukları konum ve satış fiyatları en pahalı evleri belirliyor. İç tasarımda eklenen donanım ve teknolojik katkılar ise evin lüks ve konforunu sağlıyor. Yatak odası sayısından, kat sayısına, manzarasından bahçe tasarımına her bir unsur lüks yaşamın hanesi olarak belirleniyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en pahalı, dünyanın ise 4. pahalı yalısı olarak bilinen Yeniköy'deki Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro'ya satılmış, bu rekor satış emlak sektöründe dünyanın en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçmişti.

Peki Kayseri'nin en pahalı evi ne kadara satışa çıkarıldı?

Kayseri'nin şu anda emlak sitelerinde satışa çıkarılan en pahalı evi konumuyla dikkat çekiyor. Kayseri'nin en pahalı evi Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi'nde bulunan bir villa olarak göze çarpıyor.

8+2 modele sahip villa 4 katlı ve 6'dan fazla banyosu bulunuyor. Peki fiyatı ne kadar?

İlanda villanın satışa çıkarıldığı tarih 19 Ekim olarak görülüyor. Evin şu anki satış fiyatı ise 62.500.000 TL.

Uzmanlar ise konut piyasasındaki hareketlilik ve dengesizlik sebebiyle net olarak en pahalı evi söyleyemiyor. Fiyatların anlık değiştiğini belirten uzmanlar, fiyat araştırmasının iyi yapılmasını öneriyor.

Evin diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor,

Kayseri'de satışa sunulan en pahalı evler şu şekilde sıralanıyor,


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme