Kayseri'nin en yoğun caddesi kapatıldı

Kayseri'nin Sahabiye Mahallesinde bulunan ve gün içinde yoğun araç trafiği yaşayan caddesi trafiğe kapatıldı. Gelen araçlar dar yollardan geçmek durumunda kaldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'nin en işlek noktalarından biri olan Sahabiye Mahallesi'nde, yoğun araç trafiğiyle bilinen Ahmet Paşa Caddesi, akşam saatlerinde başlayan yol çalışması nedeniyle çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.

Araç girişleri durduruldu

Kayseri'nin en yoğun trafiğe sahip noktalarından biri olan Ahmet Paşa Caddesi yol çalışmaları nedeniyle trafiğe çift yönlü olarak kapatıldı. Şehrin en çok kullanılan caddelerinden biri olan cadde, özellikle sabah ve akşam saatlerinde iş çıkış trafiği nedeniyle önemli bir geçiş noktası konumunda bulunuyor. Ancak ani gelişen yol çalışmaları sebebiyle, cadde üzerinde araç geçişleri durduruldu. Trafik akışını sağlamak amacıyla sürücüler, mahalle içindeki dar sokaklara yönlendirildi.

Esnaf işini bırakıp izlemeye başladı

Caddenin kapatılmasıyla beraber, bölgedeki sürücüler alternatif yollar aramak zorunda kaldı. Yetkililer, yol çalışmasının ne kadar süreceği hakkında henüz net bir bilgi vermedi. Çalışmalar esnasında caddede kalan dükkan sahipleri ise çalışmaları izlemeye başladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme