Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor - İşte yeni takımı!

Muğlaspor, TFF 3. Lig'e yükselme başarısı göstererken, Tugay Adamcıl'ı transfer etti. Kayseri Erciyesspor'dan yetişen Adamcıl, yeni sezonda Muğlaspor ile başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

BAL Ligi'nde geçtiğimiz sezon Denizli Sarayköyspor'u 1-0 mağlup ederek TFF 3. Lig'e yükselen lider Muğlaspor, hedef büyülttü.

Yeşil-Beyazlılar, 3. Lig'de de başarılı olmak için kolları sıvadı. Muğlaspor, Kayserili Tugay Adamcıl'ı renklerine bağladı. Yeşil-Beyazlı takım, dış transferde atağa geçti. Geçen sezon Efeler 09 SFK forması giyen 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tugay Adamcıl, Muğlaspor'a imza attı. Tugay Adamcıl, geçtiğimiz sezon 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

İmza töreni düzenlendi

İmza töreninde Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, yöneticilerden Barış Yayman, Semih Soykan, Cahit Alkan, Aykut Asar ve sportif direktör Ozan Özkan hazır bulundu. Törende konuşan Menaf Kıyanç, "Tugay Adamcıl, Muğlaspor'a hayırlı olsun. Kendisinin ekibimize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz' dedi.

Tugay Adamcıl Erciyesspor'da futbola başlamıştı

Futbola Kayseri Erciyesspor'da başlayan Tugay Adamcıl, Kahramanmaraşspor, Kayseri Şekerspor, Pazarspor, Afyonspor, Diyarbekirspor, Gümüşhanespor, Kırşehir FK, Karacabey Belediyespor ve Çankaya FK formalarını da giydi. Kariyerinde toplamda 37 gol atan Tugay Adamcıl, tecrübesi ve yoğunluğuyla Muğlaspor'a büyük katkı sağlanması bekleniyor.

Tugay Adamcıl ise , Muğlaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve yeni sezonda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.

Kayseri Anadolu Haber olarak Tugay Adamcıl'a başarı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme