Kayseri'nin uyuşturucuda en riskli ilçesi bakın neresi çıktı!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından il ve ilçe bazlı yapılan uyuşturucu risk analizi açıklandı. Buna göre Kayseri'nin uyuşturucuda en riskli ilçesi Melikgazi oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Emniyet Genel Müdürlüğü uyuşturucu risk analiz verileri açıklandı. Verilere göre, 'metamfetamin' Türkiye'de ilk kez 2009 yılında İstanbul'da görüldü. Şehirlerdeki uyuşturucu kullanımının tespit edilmesi amacıyla il ve ilçe bazlı yapılan uyuşturucu risk analizlerinde ise Kayseri'nin bir ilçesi dikkatlerden kaçmadı.

Kayseri'de uyuşturucuyla mücadalede büyük adımlar atan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, her fırsatta çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiriyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri'de göreve geldiği günden bu yana yüzlerce başarılı operasyona imza attı. Çiçek'in oluşturduğu Güven Timleri ile sokaklar daha güvenli hale gelirken, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile Kayseri Valiliği'nin hemen her paylaşımda 'Kayseri'de uyuşturucu sattırmayacağız, kökünü kazıyacağız' şeklinde mesajlar vermesi vatandaşların takdirini topluyor.

Bu kapsamda, yakın zamanda uyuşturucu ile mücadele kapsamında Türkiye'nin en büyük ve en önemli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olacak olan Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli de Kayseri'de atılmış oldu.

En riskli ilçe Melikgazi!

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre ise, ‘metamfetamin' Türkiye'de ilk kez 2009 yılında İstanbul'da görüldü. Şehirlerdeki uyuşturucu kullanımının tespit edilmesi amacıyla il ve ilçe bazlı yapılan uyuşturucu risk analizinde; Kayseri'nin en riskli ilçeleri arasında Melikgazi ilçesi ilk sırada yer aldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme