Kayseri'nin Yeni Gözdesi Yakında Açılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin muhteşem manzarasına sahip olan Erkilet Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları denetledi Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin eşsiz şehir manzarasıyla dikkat çeken Erkilet Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları kontrol etti. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, en iyi şehir manzaralı Erkilet Millet Bahçesi, tamamlandığında 7'den 70'e herkesin gece gündüz uğrak noktası ve favori adresi olacağını söyledi.

Erkilet bölgesindeki Millet Bahçesi'nde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar; Kayseri'nin sosyal yaşamına renk katan yeni ve farklı projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti. Şehrin panoramik olarak görüntüsünün en iyi olduğu noktalardan biri olan Erkilet Millet Bahçesi, tamamlandığında şehrin yeni gözdesi olacağına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; 'Erkilet Millet Bahçesinde çalışmalarımız devam ediyor. Oturma ve piknik alanları tamamlandı ama diğer fiziki imalatlar sürüyor. Seyir ve etkinlik alanı ile Kafe Sinan gibi donanımların altyapı çalışmaları devam ediyor. Bunların tamamlanmasıyla birlikte Millet Bahçesi tüm alanlarıyla hizmet verecek. Kayseri'nin en güzel şehir manzarasının temaşa edildiği bir bölgedeyiz. Bu içerisindeki donanımların hepsinin tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimizin güzelce vakit geçirecekleri son derece teferruatlı tesis olacak. 7'den 70'e herkesin gece gündüz uğramak istediği bir mekân olacak. Burası yakın zamanda çocukların eğleneceği, yetişkinlerin spor yapabilecekleri, gençlerin ise verimli vakit geçirecekleri ve etkinliklerin olacağı yer olacak. Bisiklet ve yürüyüş yolun yanı sıra kamp gibi değişik aktivitelere ev sahipliği yapacak olan yer aynı zamanda Kayseri'mize yeni bir aktivite alanı olmuş olacak. İnşallah yazın herkesin uğrak mekânı olacağı cıvıl cıvıl bir yer olacak' ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'ye değer katacak olan Erkilet Millet Bahçesi çalışmasıyla şehrin sosyal hayatına yeni yaşam alanı kazandırmış olacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar 18
M turan 09 Haziran 2024 19:46

Milletin gidecek halimi var diyen yorumcular !!! Haftaya sonları bütün piknik mesire alanları ağzın kadar dolu nasıl oluyorsa millet dolduruyo???

Sedat Arslan 09 Haziran 2024 12:32

Saçma sapan işlerle uğraşıyorsun

Mustafa 09 Haziran 2024 01:04

Orası içki yani alkol rakı şişelerinden geçilmiyor yarın millet bahçesi açılırsa orası geceleri meyhaneye döner bunuda söyleyim yazık millet bahçelerine giden paralara

Yazık günah millet bahçelerine verilen paralara 09 Haziran 2024 01:03

Yazık günah millet bahçelerine verilen paralara

Cemal temur 08 Haziran 2024 23:27

Açın başkanım iyi oluyor garibana aş işsizlere iş oluyor kayseride ? ni aş derdinde millet bahçesine gidecek zamanı mı var

Ali 08 Haziran 2024 19:26

Hobi bahçesi yapsalardi daha iyi olurdu belediyeye gelir olurdu hemde

Ali Karaduman 08 Haziran 2024 17:05

Çok güzel olmuş emeği geçen herkese yürekten teşekkürler

Salim Gümüş 08 Haziran 2024 15:06

Yanlış düşünüyorsun Muzaffer. İnsanlar şehirden boğuluyor. Bu tür yerlere gidince rahatlıyoruz. Kanaatimce çok iyi oldu.

Kayseri sevdalısı 08 Haziran 2024 14:51

Hani kızılırmak 'ın bir kısmını Kayserinin içinden geçirecektiniz Ne oldu vaz mı geçtiniz.Başkanlarımin yanı başımızdaki AVANOS u görmelerini ve örnek almalarını istiyorum. Ayrıca Yamula barajınada el atmalarını istiyorum.

Bilgehan 08 Haziran 2024 14:25

Sosyal alana gidecek ne para var ne moral. Sosyal alan yapana kadar sosyal konut yapsanizda hem belediyeye sabit gelir olsa bizlerde orda kiracı olarak çıkarılma korkusundan ve her yıl 0 kira zamlarindan kurtulup rahat bir hayat yaşasak.

Muzaffer Gökkurt 08 Haziran 2024 12:37

Çoook yazık bir Akp li olarak şu millet bahçelerine,yapılan israfları görünce içimiz yanıyor.mahkemeler kiracı ev sahibi kavgalarıyla dolmuşken, ömrünü başımı sokacak bir evim olsun diye heba eden milyonların olduğu yerde yağmur ve kar altında çürüyecek bu kadar israfın hesabını Allah soracak birgün.

Muzaffer Gökkurt 08 Haziran 2024 12:36

Çoook yazık bir Akp li olarak şu millet bahçelerine,yapılan israfları görünce içimiz yanıyor.mahkemeler kiracı ev sahibi kavgalarıyla doluşken, ömrünü başını sokacak bir evim olsun diye heba eden milyonların olduğu yerde yağmur ve kar altında çürüyecek bu kadar israfın hesabını Allah soracak birgün.

Havva Kef (Emekli Öğretmen) 08 Haziran 2024 12:00

Havva Kef ( Emekli Öğretmen)

G 08 Haziran 2024 11:57

Teşekkürler Başkanım tüm belediyelerimizin güzel takdire şayan hizmetlerini il dışına çıkınca anlıyor ve öv güyle anlatıyor gururlanıyoruz yalnız ben bir Obruk Mahallesinden bir vatandaş olarak dedelerimizin çok büyük zorluklarla meydana getirdikleri bağlar , bahçeler , meyve ağaçları baraj suyu altında kalmasına çok üzüldük çok ama barajın verdiği güzelliğe de çok sevindik fakat oraların böyle su birikintisi, etrafının kıraç , toz toprak , gölgesinde oturacak bir tek ağacın olmaması bizi çok üzdü şimdiye yapıldığından beri yılda 100 ağaç dikilseydi şimdiye kadar orada orman olurdu organizelerde o kadar çok fabrika firma varlı tesvik edilip hatıra ormanları yapılabilir.

Neslihan 08 Haziran 2024 11:00

Lütfen o parktaki köpeklere düzenli mama bırakın hayvanlar o kadar acki

Kaan 08 Haziran 2024 09:35

Buradan sayın başkanımızdan bir ricada bulunmak istiyorum.lütfen deniz büyüklüğündeki barajımızada insanların gidip göle girip yüzebilecekleri kuma uzanıp güneşlenebileceği bir kaç sosyal tesis açılmasını istiyorum.

Kaan 08 Haziran 2024 09:28

Gerçekten kayseriye çok renk katacak bir yer kuş bakışı kayseri ayaklarınızın altındaymış gibi hissediyorsunuz. Ayrıca serin ve tertemiz havası ile insanı cezbediyor.tabiki zamanla etrafındaki boş araziler de değerlendirilip sosyalleştikce bir iki alternatif yol daha oluşunca daha mükkemmel olacak emeklerinize sağlık.

Murat 07 Haziran 2024 23:56

Şehir manzarası ne başkanım. Bina ışık. Deniz yok orman yok ne manzarası

Bakmadan Geçme