Kayseri onları konuşuyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç stoperi Arif Kocaman, zorlu sezonda defansta sergilediği performansla dikkat çekti. Uzun boyu ve çabukluğuyla Ümit Milli takıma yükselen Arif, takımın kümede kalmasında önemli katkı sağladı. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın değişmezi olan Arif, kazandığı tecrübeyle önümüzdeki yıl da büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Kayserispor'un genç stoperi Arif Kocaman, zorlu geçen sezonda sergilediği performansla dikkat çekti. 2 yıl önce devre arasında Sakaryaspor'dan transfer edilen Arif, bu sezon defansta yaşanan sıkıntılara adeta ilaç oldu.

Kayserispor'un kurtarıcısı oldu

Majid Hosseini'nin uzun süren sakatlığı ve Julian Jeanvier'in de sakatlığı nedeniyle fırsat bulan genç oyuncu, kendisine verilen şansı iyi değerlendirerek taraftardan tam not aldı. Kayserispor'a geldiğinde U19 takımının kaptanlığını yapan Arif, çok çalışarak, A takıma kadar yükseldi.

Performansıyla Göz Doldurdu

Uzun boyu ve çabukluğuyla dikkat çeken Arif Kocaman, bu sezon 25. maçta Sarı-Kırmızılı formayı terletti. Kocaman'ın, Başakşehir ile İstanbul'da oynanan maçta yaptığı asist, takımının 3 puan almasını sağladı. Birkaç maç dışında sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen Arif, başarılı bir sezon geçirdi.

Ümit Milli Takım Yolu

Arif'in sergilediği başarılı performans, ona Ümit Milli Takım kapısını araladı. U19'dan Ümit Milli Takıma kadar yükselme başarısı gösteren Arif Kocaman da sezon içinde şanssız sakatlıklar yaşadı. Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios ile birlikte birçok maçta defansta büyük katkı sağlayan genç oyuncu, gelecekte daha da parlak bir kariyere sahip olacağının sinyalini verdi

Mehmet Eray Özbek ile ile Arif Kocaman'ın katkısı kelebek etkisi oluşturdu

Sezon boyunca önemli anlarda sahneye çıkan Arif Kocaman, defan hattında yaptığı kritik müdahalelerin yanı sıra yaptığı asist ile de ön plana çıktı. Arif gibi Mehmet Eray Özbek de takımda çok fazla şans bulamamasına karşın, etkili maçlar çıkardı. Eray, Gaziantep maçında attığı beraberlik golüyle takıma 1 puan kazandırdı. Arif Kocaman ve Mehmet Eray Özbek gibi genç yetenek performansları, altyapıya verilen önemi de gözler önüne seriyor. Kayserispor'un zorlu sezonunun atlatmasında büyük rol oynayan gençlere önümüzdeki sezon daha çok şans verilmesi gerektiği gerçeğini de gösterdi. Gelecek sezonlarda bu genç oyuncularıın sayısının daha da artması bekleniyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Mehmet Sakarya 30 Mayıs 2024 13:44

Dalgamı geçiyorsunuz, Arif 3.ligde bile oynayamaz.

Erciyesin kurtları 29 Mayıs 2024 22:13

Arif mi kocaman hatalar ustası

Bakmadan Geçme