Kayseri sadece mangalda sallanan sucuk değil!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu 'Kayseri sadece mangalda sallanan sucuk değil' diyerek şehrin önde gelenlerine bir çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Ankara'da bir Kayseri evi kurulması için şehrin önde gelenlerine çağrıda bulundu. Çopuroğlu, ‘Kayseri sadece mangalda sallanan sucuk değil. Türkiye'de muhteşem bir Kayserili sayısı var' dedi.

Ankara'ya Kayseri evi yapılsın!

Kayserililerin yurdun dört bir yanında fazlaca nüfusa sahip olduğunu belirten Çopuroğlu, Ankara'da bir Kayseri evi kurulması için şehrin önde gelenlerine çağrıda bulundu. Müstakil bir yapının birçok misafirin ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Çopuroğlu, Ankara'da yapılacak bir Kayseri evinin yardımlaşma ve dayanışmayı daha da artıracağını ifade etti.

Türkiye'de muhteşem bir Kayserili sayısı var!

Hunat TV'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Vekil Çopuroğlu, ‘Kayseri sadece mangalda sallanan sucuk değil. Kayseri'nin bildiğimizin çok ötesinde bir etkisi var. Türkiye'de muhteşem bir Kayserili sayısı var. Türkiye'de bine yakın ilçe var ve Kayserili olmayan bir ilçe olmadığını iddia ediyorum. New York'ta bulunan Türk Evi'nin benzerini Ankara'da yapalım. Altında üstünde bir şey aramayalım, arabamızı oraya koyalım. İhtiyaç neyse ona cevap verilsin. 10 tane milletvekili var ‘bu isimler geliyor, bende yanında geliyorum' desin ama Kayseri için ne varsa yapalım. Ben burada Kayseri Evi teklifini yapmış oluyorum' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme