Kayseri Şehir Hastanesi Çilesi – Hastayı böyle mağdur ettiler!

Kayseri Şehir Hastanesi vatandaşların yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme geliyor. WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan hasta yakını, nasıl mağdur edildiklerini anlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Şehir Hastanesi randevu ve yer sıkıntısı gibi sebeplerle sık sık gündeme geliyor. WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan hasta yakını yaşadığı mağduriyeti anlattı.

Kayseri Şehir Hastanesi çevre illere de hizmet vererek bölge hastanesi görevini üstleniyor. Geçtiğimiz yılda kent nüfusunun 2,5 katı hastanın tedavi edildiği Şehir Hastanesi'nde sık sık muayene çilesi ve kalabalık olması sebebiyle gündeme geliyor. Son yıllarda hastanelerin bazı bölümlerinde vatandaşlar randevu bulmakta zorlanıyor.

Bu sefer ameliyat mağduriyeti!

İhbar hattımıza ulaşan hasta yakını B.D. geçtiğimiz aylarda safra kesesi şikâyeti ile hastaneye başvurduklarını, başvurdukları doktorun hastanın acil ameliyata alınması gerekiyor, ‘Biz sizi ameliyat günü için ararız' dediğini ifade etti. Yaklaşık iki ay gibi bir süre sonunda hastaneden hala telefon alamadıklarını ifade eden B.D. ‘Bizi arayacaklar diye bekledik. Acil ameliyata alınması gerekiyor dediler. Yaklaşık iki ay kimse aramayınca bizde tekrardan doktora randevu aldık' ifadelerinde bulundu. Doktora tekrar ameliyat gününü konuşmak için giden hasta ve hasta yakını hastaneye gittiklerinde doktorun izinde olduğunu öğreniyor. İzinden dönüşü zamanına tekrar randevu almak isteyen hasta yakını randevu sistemine girdiğinde randevuya gitmediği için 15 gün aynı polikliniğe randevu alamıyor. B.D. ‘Biz hastaneye gittik, doktor yoktu. Ama biz iptal etmedik diye randevu sisteminden ceza yedik. Zaten süreç aylardır aksıyor, birde doktorun gelmediği bize patladı. Ameliyathaneler çok yoğun diyorlar. Ama annemin de acil ameliyat olması gerekiyor demişlerdi. Nasıl olacak bilmiyoruz' ifadelerinde bulundu.

Konu ile ilgili bilgiler bununla sınırlı olmakla birlikte, Kayseri Şehir Hastanesi'nden açıklama bekleniyor.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme