Kayseri Şeker'in mangal keyfine tepki!

Kayseri Şeker yönetiminin bölge çiftçileri ile mangal keyfi büyük tepki çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri Şeker yönetimi, bölge çiftçileri ile mangal partisinde bir araya geldi. Bir vatandaş, “Mangal partisi fotoğraflarının 23 bin takipçisi olan bir resmi hesapta paylaşılması çok yanlış bir davranıştır” diye tepki gösterdi.

68 yıllık köklü geçmişi onbinlerce çiftçisi olan Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri, bölge çiftçileri ile yemekte buluştu.

Fabrikanın sosyal medya hesabında Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın mangal başında verdiği poz da dikkat çekti.

Mangal partisi fotoğraflarının paylaşılması yanlış

Paylaşımda, “Kayseri Şeker Yöneticileri, Merkez Bölge Çiftçilerimizden Hüseyin Dikmen'in iş yerinde bölge çiftçileri ile bir araya geldiler” ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşımın altına sosyal medya kullandıklarından tepki de geldi. Bir kullanıcı, “Mangal partisi fotoğraflarının 23 bin takipçisi olan bir resmi hesapta paylaşılması çok yanlış bir davranıştır. Umarım bu yanlış davranıştan dönersiniz” yorumu yaptı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme