Kayseri Şeker (KAYSE) Alış ve Satışları Durdurdu!

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), Kayseri Şeker, KAYSE hissesi için yayınladığı son bildirimde alış ve satışların durdurulduğunu açıkladı. Peki, hisse sahipleri durumdan nasıl etkilenecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), Kayseri Şeker, KAYSE hissesi için yayınladığı son bildirimde alış ve satışların durdurulduğunu açıkladı. KAP'ta yayınlanan Borsa İstanbul Bıstech Devre Kesici Uygulaması'nın yaptığı son açıklamada, 'KAYSE.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır' ifadelerine yer verildi.

Tek fiyat emir toplama süreci, belirli bir zaman diliminde verilen alış ve satış emirlerinin toplanarak tek bir fiyat üzerinden eşleştirilmesini ifade eder. Bu süreçte, hisse senedine dair alım-satım işlemleri belirli bir süreliğine durdurulur ve bu süre zarfında toplanan emirler analiz edilerek tek bir fiyat belirlenir. Bu fiyat üzerinden işlemler tekrar başlatılır.

KAYSE.E hissesinde de işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş ve tek fiyat emir toplama süreci başlamıştır. Bu süreçte yatırımcılar, hisse fiyatlarındaki olası ani dalgalanmalara karşı korunmuş olur ve piyasanın dengelenmesi sağlanır.

Kayseri Şeker Fabrikası (KAYSE) hissesinde haftalık ve aylık performansa bakıldığında hisse fiyatında dalgalanma sürüyor. Hisse fiyatı şu anda 27,120 TL'den işlem görüyor. Hafta içinde en yüksek 27,32 TL, en düşük ise 24,66 TL seviyelerinde işlem gördü.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme