Kayseri Şeker (KAYSE) Hisse Sahiplerinin Sitemleri Bitmiyor!

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (KAYSE), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı bildirimlerle yaptıkları yeni anlaşmaları duyuruyor. KAYSE'de hissesi bulunan vatandaşlar yapılan anlaşmaların hisse fiyatlarına yansımamasından dolayı sitemde bulunuyor. Peki, KAYSE hissesinde durumlar nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (KAYSE), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı bildirimlerle yaptıkları yeni anlaşmaları duyuruyor. KAYSE'de hissesi bulunan vatandaşlar yapılan anlaşmaların hisse fiyatlarına yansımamasından dolayı sitemde bulunuyor.

Kayseri Şeker geçtiğimiz günlerde şirketin şeker satışına yönelik KDV dâhil 1.300.000.000 TL tutarında (Bir milyar üç yüz milyon Türk Lirası) bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Hemen akabinde Kayseri Şeker Fabrikası, 39.622.324,5 TL bedelle Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen ihalede projeyi üstlenmeye hak kazandı.

KAYSE Hissedarları Şikayetçi!

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamalarla halka bilgi veren Kayseri Şeker (KAYSE) yatırımcıları yapılan bu anlaşmaların fiyatlara yansımamasından dolayı sitemde bulunuyorlar. Konu ile ilgili bir vatandaş, ‘Kayseri şeker istediğin kadar ihaleyi al yine spek yine sinek hissesin. Aylardır perişan ettiniz. İstediğiniz kadar haber atın önemli değil, önemli olan halkın güveninizi kazanmanız' dedi. Başka bir vatandaş ise, Bir vatandaş, ‘Neredeyse sermayesinin on katı büyüklüğünde siparişler aldı. Ama nedense bu bile etki etmedi hisseye. Düşüş trendi sona erdi mi? Kırılım mı oluştu? Bu seviyelerde girilir mi? Daha ne kadar bekletilir? Çok kararsızım' yorumunda bulundu.

KAYSE hisse fiyatı yüzde 0,22 oranında bir düşüş trendi göstererek 27,12 TL seviyesinde ilerliyor. Son 52 hafta aralığında 25,96 TL-56 TL arasında fiyat değişimi yaşandı. Mevcut fiyat son 52 haftanın en düşük seviyelerine yakın, bu da hisse senedinde ciddi bir düşüş yaşandığını gösteriyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 4
Mehmet çıtak 29 Temmuz 2024 11:25

Kayseri şekeri borç batağına sokanların hiç sesi çıkmıyor. Borcun yanında alınan ihaleler vs devede kulak kalır daha çok düşer o hisseler.

Ejder Yılmaz 29 Temmuz 2024 07:08

O kadar güzel haberleri boşa gitti.Kooperatiflerin kote ettiği lotlar ,fabrika yöneticileri çıksın bu lotlar ne olacak bir açıklama yapsın.

Ali Altıntaş 28 Temmuz 2024 21:02

Fabrikanın yiyeni çok Kendi memleketimin fabrikasıdir buyiktur uretim yapiyor diye aldık ama sonra araştırdım Siyasi işlere bağlı yolsuzluk gibi mevzular var Kayserili uyanıklıgi yapıyorlar bunlar kazan kazan bilmez elindekini alma derdindeler Yahudi bezirgan mi dersin ermeni yannis mi dersin Spk da yayıyor maşallah

Faruk 28 Temmuz 2024 08:44

Kayseri şeker aldığın ihaleler veya kab haberleri artık insanlara güven vermiyor. Aylardır ky perişan ettiniz. Koskoca kayse şeker ayaklar altında. Artık kayseri adını duymaya nefret ediyorum. Tek kelime hep spek hemde sinek hisse olduğunu çok iyi kanıtladın. Buradan hem tahtacı hemde bu hisseyi yönetenlere tek kelime yazıklar olsun.

Bakmadan Geçme