Kayseri siyasetinde davetiye krizi büyüyor!

Ankara'da düzenlenen Kayseri buluşmasına davetiye krizi damgasını vurdu. Milliyetçi Hareket Partisi'ne davetiye gitmediği ifade edilirken, diğer partilere de davetiye gitmediği öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ankara'da düzenlenen Kayseri toplantısında ‘Marka Şehir Kayseri' için yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Milliyetçi Hareket Partisi'ne davetiye gitmediği ifade edilirken, MHP milletvekilleri de toplantıya katılmadı. Kayseri'de davetiye krizi büyüyor. Diğer partilere de davetiye gitmediği öğrenildi.

Başkent Ankara'da Kayseri rüzgârı esti. Düzenlenen Kayseri toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy ve Dursun Ataş, İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara'da görev yapan Kayserili bakan yardımcıları, üst düzey yöneticiler ve bürokratlar bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de istişarelerde bulundular.

MHP katılmadı!

Elde edilen bilgilere göre Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a programın davetiyesi sadece WhatsApp üzerinden gönderilirken protokol ve nezaket kuralları yok sayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüzel kimliğine karşı yapılan bu küçük düşürücü ve nezaketsiz tavır karşısında MHP Milletvekilleri programa katılmadı. Programa diğer siyasi partilerin il başkanları katılırken MHP İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın'ın da hiçbir şekilde davet edilmediği öğrenildi.

CHP'de katılmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'te toplantıda yoktu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a programın davetiyesi WhatsApp üzerinden gönderilirken, Aşkın Genç'e herhangi bir şekilde davetiye gönderilmediği öğrenildi. Genç konu ile ilgili, ‘Davet edilmedik. Katılanlara afiyeti bal şeker olsun yarasın' ifadelerinde bulundu.

Elde edilen bilgilere göre Saadet Partisi'ne de davetiye gönderilmedi. Davetiye krizi büyürken AK Parti kanalından henüz bir açıklama yapılmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme