'Kayseri toplantısında' davetiye krizi - MHP toplantıya katılmadı!

Başkent Ankara'da Kayseri rüzgârı esti. Düzenlenen Kayseri toplantısında Marka Şehir Kayseri için yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Büyük toplantıda davetiye krizi yaşanırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) toplantıya katılan olmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Başkent Ankara'da Kayseri rüzgârı esti. Düzenlenen Kayseri toplantısında Marka Şehir Kayseri için yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Büyük toplantıda davetiye krizi yaşanırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) toplantıya katılan olmadı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy ve Dursun Ataş, İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara'da görev yapan Kayserili bakan yardımcıları, üst düzey yöneticiler ve bürokratlar bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de istişarelerde bulundular. Başkan Büyükkılıç açıklamasında, 'Bu buluşmamızın amacı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Marka Şehir Kayseri'miz için yapacağımız tüm çalışmaları istişare etmekti. Dayanışma içinde, bu güzel şehre hizmet etmeye ve memleketimizin evlatlarına sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceğiz' ifadelerinde bulundu.

MHP katılmadı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Ankara'da organize edilen 'Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?' toplantısında davetiye krizi yaşandı.

Elde edilen bilgilere göre Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a programın davetiyesi sadece WhatsApp üzerinden gönderilirken protokol ve nezaket kuralları yok sayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüzel kimliğine karşı yapılan bu küçük düşürücü ve nezaketsiz tavır karşısında MHP Milletvekilleri programa katılmadı. Programa diğer siyasi partilerin il başkanları katılırken MHP İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın'ın da hiçbir şekilde davet edilmediği öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme