Kayseri U17 Ligi'nde 2 şampiyon çıktı! - Kayseri'yi temsil edecekler

Kayseri U17 Ligi Play-off maçları Cumartesi günü oynandı. Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK, finalde rakiplerini penaltılarla eleyerek şampiyon oldular. İki ekip Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil edecek.

U17 Play-off finaline kalan Bayraktarspor, Talasgücü, Erciyesgücü ve Gültepespor birbirlerine rakip oldular. Finalde Talasgücü – Bayraktarspor ve Erciyesgücü FK – Gültepespor maçları oynandı.

İki şampiyonun çıkacağı Play-off finalinde gülen takımlar Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK oldu.

Sümer Stadı'nda oynanan ilk maçta Talasgücü Belediyespor, normal süresi 2-2 sona eren maçta penaltılarda Bayraktarspor'u 8-7 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Erciyesgücü ise Gültepespor ile normal süresi 1-1 biten maçta penaltılara kaldı. Penaltılarda rakibini 5-4 mağlup eden Erciyesgücü U17 şampiyonu oldu.

Talasgücü Belediyespor ile Erciyesgücü FK, Kayseri'yi U17 Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Talasgücü Belediyespor şampiyonluk sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
"ŞAMPİYONUN ADI DEĞİŞMEDİ
U-14, U-15, U-16, U-18 den sonra U-17 takımımızda geleneği bozmadı ve Kayseri Şampiyonu oldu. Gençlerimizi ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz."

Erciyesgücü ise tarihinde ilk kez Kayseri şampiyonu oldu. Yeni kurulan ekiplerden olan ve birkaç yıllık mazisine rağmen altyapıda önemli bir iş yaparak Kayseri şampiyonluğu yaşadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme