Kayseri'ye adeta darbe vurulmaya çalışılıyor!

Kayseri'de son zamanlarda yaşanan olaylarda pilot bölge seçilmesi ve kent imajına bir darbe vurulması üzerinde duran Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın bakın ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, günümüzde bilinç yönetiminin ön planda olduğunu ve medya yoluyla algı yönetimi yapılmaya çalışıldığına değinirken Kayseri'de yaşanan son olaylarda kent imajına adeta bir darbe vurulmaya çalışıldığını söyledi.

Aydın, günümüzde ne yapıldığından çok algı yönetimine dikkat edildiğini belirtti. Medyanın imaj oluşturmayacağını belirten Aydın, medya yoluyla algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını ifade etti.

Ayrıca, masumların öldüğü dünyada insan hakları savunuculuğunu da eleştiren Aydın, 'Örgütlü yalan ve sahtekârlık endüstrisi aracılığıyla, bir taraftan çoluk-çocuk kadın demeden masum insanların katle katlederken diğer taraftan kendinizi dünyanın en önde gelen insan hakları savunucusu olarak markalaştırabilirsiniz örneğin.' ifadelerini kullandı.

'Kayseri'yi pilot bölge seçenler mesajı almamış görünüyor'

Prof. Dr. Hakan Aydın yazısında Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin kentin imajına bir darbe vurulmaya çalışıldığını kaydetti.

Hayır, yardımsever ve vefa gibi özellikleriyle bilinen Kayseri'de, yabancı düşmanlığı olarak kente izlenim bırakılmak istendiğini ifade eden Aydın, şunları söyledi, 'Kayseri'nin imajına, telafisi uzun yıllar mümkün olamayacak bir darbe vurulmaya çalışılıyor. Yabancı düşmanlığı; hayır ve yardım severliğiyle, vefasıyla öne çıkmış bir şehir için korkunç bir yafta. Kent yönetimi, sivil toplum ve medya ile sinerji oluşturup daha güçlü bir aksiyon almalı. Bu güzel şehri kaos planları için pilot bölge seçenler, gereken mesajı almamış görünüyor. Kayseri'nin adı yabancı düşmanlığı, ayrımcılık, nefret söylemi ve şiddet ile anılamaz.'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme