Kayseri'ye Ceza geliyor!

Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Fanta Fest, Kayserili müzikseverlerle buluşuyor. 31 Ağustos'ta gerçekleşecek konserler kapsamında pop ve rap müziğin en sevilen isimleri Kayseri'de olacak...Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Fanta Fest 2023'e bakın bu yıl hangi ünlü isimler geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Fanta içecek markasının her yıl dünyanın farklı noktalarında düzenlediği ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği Fanta Fest adlı festival, her yaş grubu ve şehirden Fanta severleri buluşturuyor.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Fanta Fest, Kayserili müzikseverlerle buluşuyor. 31 Ağustos'ta gerçekleşecek konserler kapsamında Ceza, Edis ve Güneş şehrimize geliyor.

31 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak festivalin başlama saati ise 21:00... "Aç, iç, puan topla Fanta Fest'i Kaçırma" sloganıyla duyurulan konserler Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda seyirciyle buluşacak.

Fanta Fest 2023'e katılmak yapmanız gerekenler...

1 adet Fanta Fest konser bileti için 2.000 Fanta Puan biriktirilmesi gerekiyor. Daha Cüzdan'da biriken Fanta Puanları ile Daha Daha mobil uygulamasından Fanta Fest konser biletinizi QR kod şeklinde indirerek alınabiliyor. Fanta Fest Konser biletleri her il için 40.000 adet bilet ile sınırlandırılmış. Daha Daha üzerinden 40.000 adet bilet düzenlendiğinde sistem bilet alımını otomatik olarak kapatıyor ve her Fanta sever, promosyon boyunca Fanta Fest için toplamda en çok 4 adet konser bileti alabiliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme