Kayseri'ye Ceza gelmişti! - Kayseri Konser

Kayseri'ye ünlü rapçi Ceza gelmişti. Yaz konserleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar sahne almıştı. Konserler durdurak bilmiyor. Şimdi ise milyonların sevdiği isimler hayranlarıyla buluşacak. Bu isimler kim? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye ünlü rapçi Ceza gelmişti. Şimdi ise birbirinden ünlü isimler Kayseri'de konser verecek. Yaz ayları Kayseri'de dolu dolu geçmiş, birçok ünlü isim merkez ve ilçelerde sahne almıştı.

MHP ve Kayserispor ortaklığında Cumhuriyet Meydanı'nda Sefo ve Yener Çevik konseri düzenlenmişti. Yahyalı Elma Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Elif Buse Doğan sahne alırken Fantafest Kayseri kapsamında Ceza, Edis ve Güneş dinleyicileri coşturmuştu.

Yine Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali de renkli etkinliklere sahne olmuş Ahmet Şafak konser vermişti. Öte yandan Talas Paraşüt Alanı'nda TRT Sanatçıları türküseverlere yaz akşamında keyifli dinleti sunmuştu.

Develi'de ise bu yıl 39'uncusu düzenlenen Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali'nde eğlenceli etkinlik ve konserlerle 10-12 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz ve tüm halka açık olarak organize edilen festivalde, Mustafa Yıldızdoğan, Zara ve Kıraç sahne aldı.

Sonbahar ayına girilmesiyle Kayserililer müziğin tadına varacak. Oyuncu ve Müzisyen Ayta Sözeri 18 Ekim'de Erciyes Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Bilet almak isteyenler tıklayın...

Erciyes Kültür Merkezi'nde 24 Ekim'de Feridun Düzağaç, 11 Kasım'da ünlü rock grubu Seksendört, 12 Kasım'da ise Gönüllere taht kuran sanatçı Cem Adrian dinleyicilerine keyifli anlar yaşatacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme