Kayseri'ye Uçmak Hayal Oldu !

Yaz mevsiminin etkisiyle uçak bileti fiyatlarında artış yaşanıyor. Son olarak uçak bileti tavan fiyatlarında yapılan artış bilet fiyatlarının geneline yansıdı işte Kayseri'ye uçmanın şehirlere göre maliyeti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'ye farklı şehirlerden uçmanın maliyeti uçacağınız güne kaç gün önceden bilet aldığınıza ve hangi şehirden geldiğine göre değişiklik gösteriyor. Kayseri'ye İstanbul'dan uçmanın maliyeti ortalama 2 bin TL'den başlarken Kayseri'ye Antalya'dan uçmanın ortalama maliyeti 3 bin 500 TL civarında seyrediyor.

Yarına Alırsan Daha Pahalı-5 Gün Sonra Alırsan Daha Uygun:

Bilet fiyatları alındığı güne göre ciddi oranda değişiklik gösteriyor 9 Ağustos tarihinde İstanbul dan akşam saatlerinde Kayseri ye uçmak isteyen birisi eğer biletini 5 gün önceden alırsa ortalama 1800 TL ücret öderken. Biletini bir gün önceden alan birisinin ödediği rakam 4 bin TL ye kadar çıkabiliyor. Bu durum havayollarının fiyat politikaları ve uçak doluluk oranına göre değişiklik gösteriyor.

Kayseri' ye Antalya'dan Uçtuğunuzda…

Kayseri'ye direkt uçmanın maliyeti ise aktarmalı uçuşlara göre daha uygun Kayseri'ye Antalya'dan uçmak isteyen birisi uçmak istediği günden 1 gün önce bilet aldığında 4 bin 200 TL gibi bir ücret öderken, 5 gün önceden bilet alan birisi 4 bin 100 TL gibi bir ücret ödüyor. Kayseri'ye Antalya'dan İstanbul aktarmalı olarak uçmanın maliyeti ise 3 bin 500 TL civarında seyretmekte.

Bilet satın alırken hem havayolu şirketlerinin sitelerinden hem de ucuz bilet satan internet sitelerinden bilet fiyatlarını takip etmek daha ekonomik bir yol olarak karşımıza çıkıyor.

*Bu haber 8 Ağustos tarihindeki bilet fiyatlarının ortalaması alınarak hazırlanmıştır.

ÖZEL HABER
Yorumlar 7
Misafir 12 Ağustos 2024 11:55

Çok güzel olmuş kayserililere akpmhp yüzde 80 çıktı akpmhp nin tek becerdigi ülkeyi ikiye bölmek insanları kışkırtmak

Sallaaaa 11 Ağustos 2024 23:25

Durmak yok yola devam yaparsa akepe yapar. Eğleniyozmu gençler……,

A. A. 10 Ağustos 2024 17:53

Emekliyi memleketine evine mahkum ettikleri gibi, şimdi de orta direği esnafı şehrinden dışarı çıkamaz edecekler. Bu yüksek ulaşım fiyatları ona işaret ediyor.

Cenk 10 Ağustos 2024 17:32

Havayolu şirketlerinin bilet fiyatlamasından anlıyorum ki karaborsacılık suç değil.

Cumali 10 Ağustos 2024 04:45

Kayseri havalimanı isim değil Tam Erkilet havalimanı farklı isim istiyorum

Kaan 10 Ağustos 2024 00:34

Memlekette ucuza ne kaldı ki en sonbistanbula uçuşum 2019 da 90 tl ye idi gidiş dönüş 180 tl ödedim dolar bazlı olsa bu gün 1400 tl eder bu nasıl ekonomi böyle ülkede sadece mülk sahiplerinin kirasına sınırlama konuldu hoş onuda beceremediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar kiraci mülk sahibi kavgalarına sebep olup hakka girdiler. gerisi fasa fiso

Reşit gucer 09 Ağustos 2024 12:41

Havaalanının bir tuvaleti var sanki spotcudan alınmış gibi herşey. Milattan kalmış gibi birileri iyi götürmüş. Bu nasıl yeni hava limani

Bakmadan Geçme