Kayseri'ye Yeni Mezarlık!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda ilave mezar yapımına yönelik çalışmalar için harekete geçti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda ilave mezar yapımına yönelik çalışmalar için harekete geçti. Bu kapsamda yeni mezar yapım işi için açık ihale yöntemiyle ihale düzenlenecek.

Mezar Yapım İhalesi Hakkında

Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda yapılacak ilave mezar yapımı için 846,66 metreküp beton kullanılacak. Kullanılacak beton, C 20/25 basınç dayanım sınıfında ve gri renkte olacak. Betonun santralde üretilmesi veya satın alınması ve beton pompasıyla basılması planlanıyor. Ayrıca, 8.335 metrekare plywood ile düz yüzeyli betonarme kalıbı ve kalıp iskelesi yapımı da bu işin bir parçası.

İhalenin Detayları

Mezar yapımına yönelik ihale, 8 Ağustos 2024 tarihinde saat 11:00'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İhale Ofisi'nde gerçekleştirilecek. İhale süresi, yer tesliminden itibaren 75 takvim günü olarak belirlendi.

Belediye, önceki yıllarda da Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda 2000 ilave mezar yapım çalışması yapmıştı.

Bülbülpınarı Mezarlığı

Erkilet bölgesinde ve Botaş Tesisleri yakınında yer alan Bülbülpınarı Mezarlığı, 66.000 metrekare alana sahip olup 24.000 mezar kapasitelidir.

Büyükşehir Belediyesi'nin mezarlık alanındaki çalışmaları, bölgede artan mezar yeri ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme