Kayseri'yi bekleyen büyük tehlike!

Talasgücü Belediyespor'da ekonomik sıkıntılar baş gösterdi. Geçen yıl 40 Milyon TL bütçe ile zar zor kümede kalan takımın akıbeti merak ediliyor. Kayserispor ile pilot takım olarak birleşme planları olan Talasgücü Belediyespor'un geleceği belirsiz durumda. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'un ardından, Talasgücü Belediyespor da ciddi ekonomik sorunlarla karşı karşıya.

40 Milyon TL harcanmıştı

Sarı-Lacivertli takım, ligin başlamasına sadece 30 gün kala, hazırlıklarının başlamamış olması endişe veriyor. Eski oyuncuların sözleşmelerinin bitmesi gibi sıkıntılar da baş gösterdi. Geçtiğimiz sezon 40 milyon TL bütçe ile zar zor kümede kalan Talasgücü Belediyespor, bu yıl büyük bir belirsizlik içinde.

Teknik Direktör hala bulunamadı

Talasgücü Belediyespor'un eski teknik direktörü Halil Aslan'ın istifası ve 13 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi, kulübün yeni sezon öncesindeki hazırlıklarını olumsuz etkiledi.

Kayserispor'dan da ses çıkmadı

Talasgücü Belediyespor'un adı, Kayserispor ile anılmıştı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Talasgücü Belediyespor'u pilot takım olarak bünyesine katma planları vardı. Ancak, kulübün piyasada borcu olduğu ve bu borçların fazlalığı Çamlı'nın geri adım atmasına neden olmuştu.

Talasgücü Belediyespor satılacak mı kapanacak mı?

Sarı-Lacivertli takımın yeni sezon hazırlıkları ve geleceği belirsizliğini korurken, Nevşehir'den bir iş insanının kulübü satın almak istediği iddia ediliyor. Kayserili gençlerin umudu olan Talasgücü Belediyespor'un geleceği, spor camiasında merakla bekleniyor. Talasgücü Belediyespor'da şu ana kadar herhangi bir ses çıkmaması 'Kapanacak mı?' sorusunu da beraberinde getirdi. Kayserispor'da yaşanan sıkıntıların ardından Talasgücü Belediyespor'da da benzer durumun yaşanması 'Kayseri'yi bekleyen büyük tehlike' olarak yorumlandı. Bakalım, Talasgücü Belediyespor'da nasıl bir gelişme yaşanacak?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme