Kayseri'de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kayseri'de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen kutlamalara, Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, öğrenciler ve veliler katıldı.
Kutlamalara katılan Vali Düzgün, saha içerisinde kurulan stantlardaki öğrencileri teker teker ziyaret ederek sohbet etti. Burada masa tenisi sporcularının yanına gelen Vali Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile masa tenisi oynadı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, 'Milletimizin tüm onur ve asaletiyle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışın başlangıcı olan 29 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti milletimizin birlik ve beraberliğinin tüm unsurlarıyla bir arada yaşama ve ortak değerlerde kenetlenme iradesinin ortaya çıkardığı eşsiz bir eserdir. Fakat vatanın kurtarılması ve bağımsızlık yolunda büyük bedeller ödenmiştir. Güçlü bir geleceğin inşası için emsalsiz fedakarlıklar gösterilmiştir' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme