Kayseri'de cam siliciler haraç kesmeye çalışıyor

Türkiye'de hemen her ilde görülen trafik ışıklarındaki cam siliciler, cam silmenin de ötesinde sürücülerden adeta haraç kesiyor.

Kayseri'de de bilindik manzaralar tekrarlarken, Ramazan ayının gelmesi ile bu türen olaylarda artış yaşanıyor. Manevi ay olan Ramazan'ın gelmesi ile vatandaşın samimi duygularından faydalanmak isteyen dilencilerin de olduğu bilinen Kayseri'de söz konusu şahıslar bir yandan vatandaşların duygularını sömürürken, diğer yandan da yasaları ihlal ediyor. Bununla da kalmayan bazı dilenci ve trafikteki cam siliciler, kendilerine sözde yardım edilmediğini görünce vatandaşlara sataşmaktan da geri durmuyor. Vatandaşlardan bu konularda sürekli şikayetler gelirken, vatandaşlar yetkililerin ve emniyet görevlilerinin görevlerini yeterince yapmadığından yakınıyor.
Dilencilerin insanların yoğun olduğu çarşı ve cami yakınlarında bulunduğu görülürken, trafikteki adeta haraçcı cam silicilerin ise zaman zaman Osman Kavuncu Bulvarı'nda, Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi'nde, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde, Üsteğmen Şehit Mustafa Şimşek Bulvarı'nda, Sivas Caddesi ile Kocasinan Bulvarı'nın bazı kısımlarında ve Hasan Tahsin Bulvarı ile Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'nda yoğunlaştığı biliniyor. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme