Kayseri'de seferberlik zamanı…

Kupada 14 yıl sonra final oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, taraftar desteğini arkasına alarak, kupaya ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Kupada 14 yıl sonra final oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, taraftar desteğini arkasına alarak, kupaya ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Final maçının İstanbul'da oynanacak olmasından dolayı şehirde bir hareketlilik söz konusu. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, maç bitiminde ‘Kim İstanbul'a gitmek istiyorsa, götürürüm” diye söz vermişti.
Ersoy'un yanı sıra Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de, “Trabzon maçı için bilet kampanyası yapılmasına karşı çıktım. Biletler 20 lira, bu parayı veremeyecek kimse yok, üstelikte tarihe tanıklık edecek dedim. Ama şimdi kampanya yapma zamanı. Finale İstanbul'a otobüs kaldırma zamanı. Erciyes Anadolu Holding, üzerine düşeni yapacak” demişti.
Maç bitiminde de teknik direktör Hikmet Karaman, “Kayserili işadamları, bürokratlar, siyasiler İstanbul'da oynanacak maçta herkes seferberlik yapmalı. Taraftarımız oraya yığılmalı. Bu günkü coşkuyu gördünüz. 1-0 mağlup olmamıza rağmen taraftar bizi müthiş destekledi oyuncular karşılığını verdi” ifadelerini kullandı.
Ersoy ve Ertekin'in yanı sıra sanayiciler, iş insanlarının da taraftarın İstanbul'a gitmesi yönünde katkı sağlaması adına kampanya başlatılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme