Kayseri'de 'yol oto pazarı'

Kayseri şehir merkezinde bir yol kenarı adeta bir oto pazarı halini almış durumda.

Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı'ndaki Kızılırmak ile Bahar Caddesi arasında kalan ve Kayseri Park'a gidiş istikametinde bulunan yol kenarında birçok otomobil satılmak üzere camlarına ilan yapıştırılmış bir şekilde bekliyor.
HEPSİ DE SATILIK
Söz konusu yolun kenarında bulunan kimisi ticari, kimisi arazi, kimisi de binek olan her türden araç, camlarında özellikleri, irtibat numaraları ve araçların özellikleri yazan satılık ilanları ile donanmış durumda. Aralarında satılık olmayan bir tek aracın bile bulunmadığı yerde tam 16 araç park ederek satılmayı bekliyor. Kayserilinin ticari zekası görülen durumda, satlık araç sahiplerinin Kayseri Park yol güzergahını seçmesi ise dikkatleri çekti. Söz konusu yoldan giden gelen vatandaşların çok olduğu düşünüldüğünde, satılık olan araçların satılma olasılığı yükseliyor.
ADETA AÇIK OTO PAZARI GİBİ
Birbirinden farklı bir çok aracın satılığa çıkartıldığı yol kenarı, adeta bir açık oto pazarı gibi görünürken, oradan geçen vatandaşların ise araçlara baktığı dikkatlerden kaçmadı. Park edilebilen kısımda bulunan araçların orada durmasının sakıncası var mı yoksa yok mu bilinmez ama ticari açıdan uygulama, Kayserili insanın ticarete olan zekasını yansıtıyor. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme