Kayserili Başkan Geleneğini Sürdürüyor! Kayserispor sevgisi aşılamaya devam…

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmet götürdüğü mahallelerde bir araya geldiği çocuklarla hem sohbet ediyor hem de Kayserispor forması hediye ederek kentin takımının sevgisini aşılıyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu geleneğini birçok mahallede gerçekleştiriyor.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son olarak Turgut Reis Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar buradaki yatırımları ve yapılması planlanan hizmetleri inceledi. Burada muhtarlık önünde gençler ve çocuklarla bir araya gelen Çolakbayrakdar, kız çocuklarına oyuncak bebek hediye ederken, erkek çocuklara ise Kayserispor forması hediye etti.

Samimi sohbet gerçekleşti

Başkan Çolakbayrakdar'ın çocuklarla olan samimi sohbeti de sosyal medyada ilgi gördü. Gençlere hangi takımı tuttuklarını soran Başkan, Galatasaray cevabını aldıktan sonra, ‘Artık Kayserispor' diyerek gençlere Kayserispor forması hediye etti. Sosyal medyada büyük ilgi gören bu videoya çok sayıda yorum da geldi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geleneğini sürdürerek mahalle mahalle gezip, Kayserispor forması dağıtmaya devam ediyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme