Kayserili bunu beğendi!

AK Parti hükümeti, 'emekliler yılı' ilan ettiği bu yıl da bir müjdeyi iddiası daha kamuoyunu heyecanlandırdı. Emeklilere özel müjde niteliğindeki destek evlenecek çiftlerin de yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AK Parti hükümetinin 'emekliler yılı' olarak ilan ettiği bu yıl da hükümetin emeklilere özel destekleri açıklaması kamuoyunda merak uyandırıyor. Son olarak gündemde çocuklarını evlendirecek emeklilere destek iddiası ise emekli vatandaşları heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı halk plajlarında şezlong ve şemsiyenin emeklilere ücretsiz sunulacağını duyurmuştu. Şimdiki iddianın doğruluğu neticesinde özellikle bu dönemde çocuklarını evlendirecek vatandaşlara ilaç gibi gelecek.

SGK emekliler için çeşitli anlaşmalara imza atıyor. Bu sefer de çocuklarını evlendiren emeklilere yüzde 30 indirim uygulanacak iddiası kamuoyunda yer aldı.

Emekliler, otel, sinema, gezinin yanı sıra beyaz eşya, terzi ve sağlık alanları ve birçok alanda değişen indirim oranlarıyla birlikte yararlanıyor. SGK'nın emekliler yılı kapsamında 5 bin 500'den fazla özel işletme ile anlaşmalar yaptığı belirtiliyor.

Türkiye genelinde termal oteller, optikçiler, şehirlerarası yolculuk gibi pek çok alanda emeklilere indirim sağlanıyor. Şimdi ise çocuklarını evlendirecek emeklilere yüzde 30 indirim imkanı sunulacağı konuşuluyor. Konuya ilişkin yetkililerden resmi açıklama bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme