Kayserili Emekliler Müjde Bu Haber Sizin İçin!

Emekliler yılında, Kayserili emekliler için özel hizmet alabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri, uygun fiyatla hizmet verecek olan sosyal tesis hizmete açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Ekonomik verilerin giderek kötüleşmesi ve emeklilerin her geçen gün alımlarının düşmesiyle iyice dara düşen ve sosyalleşebilecek hiçbir alanları olmayan emeklilere Kayseri'de özel bir hizmet alabilecekleri ‘Emekliler Kafeteryası' hizmete açıldı.

Bahçelievler Mahallesi Gesi Caddesi No:26 adresinde yer alan Emekliler Kafeteryası kapılarını açtı. Kent Ekmek Beyazşehir'in yanında bulunan bu yeni sosyal alan, emeklilere dinlenme ve sosyalleşme imkânı sunacak.

Kafeterya, hafta içi ve hafta sonu 09:30 - 19:30 saatleri arasında vatandaşları bekliyor olacak.

Yeni açılan Emekliler Kafeteryası, rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyen tüm emeklilere bekliyor. Zengin menüsü ve uygun fiyatları ile dikkat çeken mekânın, Kayseri sakinlerinin ilgisini çekmesi bekleniyor.

Emekliler Kafetaryası'nın İletişim Bilgileri ise şu şekilde;

Bahçelievler Mah. Gesi Cad. No:26 Melikgazi / Kayseri (Kent Ekmek Beyazşehir Yanı)

Bu yeni sosyal mekânın, emeklilerin günlük hayatına renk katması ve sosyal bağlarını güçlendirmesi amaçlanıyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 7
Ertuğrul Yıldırım 15 Temmuz 2024 08:25

Her mahalleye açılmalı örneğin ben erkilet te oturuyorum. Erkilet mutlaka açılmalı. Erkilet te çok emekli var..

Oktay uyanık 14 Temmuz 2024 16:47

Tamamen gereksız bırsey sen emeklıne parayı ver nereye harcıyacagıma ben karar vereyım.her ay 10 bın verıp maası dan18 bın calan hukumetın fıyasko fıkırlerınden bırı.oraya rııs ve yandasları gıtsın daha cok ıhtıyacları var

Ahmet Aksoy 14 Temmuz 2024 13:47

Gerek yoktu ya lutfetmişler millet bahçesi var ya orda yuvarlanıriz

Artren 13 Temmuz 2024 22:21

Aman a maberden başka kanalı açmayın ihtiyarlar kendini Norveç zannetsin

Necip ürker 13 Temmuz 2024 16:11

Mujde verirseniz maaşların.yukselmesini.haber verin hangi parayla oraya giteceğiz bizlerle dalga geçmeyin sizin gibilerin hepsinin tuzu kuru ney.anlarsiniz.dusuk.maasli.emeklilerin.halinden.bizim.yasatigimiz.hayati.sizlerde.yasiyasiniz.insallah. ozaman.anlarsiniz düşük maaşlı emeklilerin.halini.

M.t 13 Temmuz 2024 14:06

Hiç iyi düşünmüyorum sizin dediğiniz yere bir emekli kayserini bir kenar mahellesinden iki araç değiştirecek gediş geliş aktarmalı 8×2=16 16×2=32 toplam 48. TL bunun neresi müjde bu sadece ulaşım.

Vatan38 13 Temmuz 2024 13:12

Olması gereken şeyler aslında bugünün genci yarının ihtiyarı emeklilerin durumu malum hele erkekler eve sığmıyor parklarda bahcelerde ömür dolduruyor yinede düşünenler den Allah razı olsun

Bakmadan Geçme