Kayserili fenomen 1 milyara doğru gidiyor!

Kayserili olduğu bilinen sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, yaptığı göbek şovuyla dünyada milyonlarca takipçi ve izlenmeye ulaştı. Fenomen Yasin Cengiz'in bir videosu ise dünyada en çok izlenen içeriklerden biri oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, 1994 yılında Kayseri'de doğdu. Cengiz, 2021 yılında tarlada ve sanayide çalışırken çektiği videoları TikTok uygulamasına yükleyerek tanınmaya başladı. 'Dom Dom Yes Yes' isimli parça ile birlikte yaptığı göbek şovuyla dikkat çeken Cengiz, kısa sürede milyonlarca takipçi ve izlenmeye ulaştı.

792 milyon izlenme ile rekora koşuyor

Yasin Cengiz, TikTok'ta 16 milyona yakın takipçiye ulaşırken, Instagram'da ise 1,5 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Cengiz'in hem TikTok hem de Instagram'da paylaştığı 'Türkiyede ilk kürekte döner?' videosu toplamda 1 milyar izlenmeye yaklaştı.

Bahse konu video TikTok'da 792 milyon izlenme alırken, Instagram'da ise 119 milyon kez izlendi. İki platformda toplamda 911 milyon kez izlenen Kayserili fenomen Yasin Cengiz'in bu videosu, sosyal medyada izlenme sayısında dünyada sayılı videolar arasına yerleşti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme