Kayserili isim Nevşehir'e başkan oldu!

Kayserili isim Kutlu Parti'nin Nevşehir İl Başkanlığına atandığını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Aslen Tomarzalı olan ve Nevşehir'de yaşayan iş adamı Feramis Kayacık, Yusuf Halaçoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Kutlu Parti'nin Nevşehir il Başkanı oldu.

Feramis Kayacık sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında Kutlu Parti'nin Nevşehir İl Başkanlığına atandığını bildirdi. Kayacık açıklamasında, ‘Vatansever, Türkçü, Atatürkçü bir Türk evladı olarak; Türk siyasi hayatına yeni atılan Kutlu Parti'mize severek ve isteyerek katıldım. Akabinde Sayın Genel Başkanımız Prof. Yusuf Halaçoğlu, kıymetli hemşerim ve kardeşim, Genel Başkan Yardımcım Ahmet Erdemli, bütün kurucu, genel merkez dava arkadaşlarımın, beni bu kutlu yolda Nevşehir Kutlu Parti İl Başkanlığı görevine layık görüp atamanızdan dolayı, ilçe başkanlarım ve üyelerimizle birlikte, yürekten sevgi, saygı bağlılığımızı beyan eder, teşekkürlerimizi iletirim. Varlığımız ve mücadele azimlerimiz; Kutlu Parti'mize, vatanımıza, milletimize, bütün Türk dünyasına kutlu olsun' ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme