Kayserili kulübe dev sponsor desteği!

Kayserili iş insanı Ahmet Dirgenali'nin kapanmasını engelleyerek sahip çıktığı Erciyes 38 FK'ya dev sponsor desteği geldi. Mavi-Siyahlı kulübe, Şen Holding sponsor oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri gençliğinin umudu Kayseri Erciyes 38 FK'ya dev destek geldi. Erciyes 38 FK'nın başkanı iş insanı Ahmet Dirgenali, Başkanlığındaki Mavi-Siyahlı kulübe, büyük bir sponsordan önemli bir destek sağlandı.

Gürkan Şen'den büyük destek geldi

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Yeni Başarılara Hep Birlikte İmza Atacağız… Teşekkürler Gürkan Şen” ifadeleri kullanıldı. Bu destek moralleri ikiye katladı. Kulübün geleceği adına bu destek Kayserili gençler için son derece önemli bir adım oldu.

Kayserili gençlere fırsat kapısı oldu

Ahmet Dirgenali, özellikle Kayserili genç yeteneklere fırsat tanıyarak, Kayseri'deki altyapı eksikliğini gidermeyi amaçlıyor. Dirgenali, Kayserispor'da forma şansı bulamayan genç oyunculara Kayseri Erciyes 38 FK'da oynama fırsatı veriyor. Kayseri amatörünün de kurtarıcısı olan Dirgenali, futbolculara sahip çıkarak, önemli bir hamle yaptı.

Sponsor desteği sürecek mi?

Mavi-siyahlı takımın sponsorluk anlaşması yüzleri güldürürken, desteklerin devam etmesi bekleniyor. Ahmet Dirgenali'nin kulübe kısa zamanda kazandırdığı bu vizyon Kayseri Erciyes 38 FK'nın önümüzdeki yıllarda Kayseri sporuna önemli bir katkı olması bekleniyor.

Şen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Şen'e teşekkür edildi

Mavi-Siyahlı kulüpten sponsorluk ile ilgili olarak, 'Sponsorluk anlaşması' başlığıyla duyurularak, şu ifadeler kullanıldı: "Erciyes 38 FK olarak şehrimizin saygın markalarından Şen Holding ile yeni sezon forma sandığı sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardık. Şen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Şen'e bu sponsorluk konusunda kulübümüze verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunar, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz."

Yeni Başarılara Hep Birlikte İmza Atacağız…

Teşekkürler @1gurkansen @senholding pic.twitter.com/nfLr9DRUh3 — Kayseri Erciyes 38 FK (@Erciyes38FK) August 29, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme