Kayserili o isim de MKYK'da yer aldı!

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi devam ediyor. AK Parti'nin yeni MKYK üyelerini belirlediği kongrede bakın hangi Kayserili isim yer aldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi devam ediyor. AK Parti'nin yeni MKYK üyelerini belirlediği kongrede bakın hangi Kayserili isim yer aldı?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla devam ediyor. Türkiye Yüzyılı vurgusunun yapıldığı kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler de belirleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar verdiği büyük kongrede partinin MKYK üyeleri belli oldu. Peki, AK Parti yeni MKYK üyeleri kimler oldu? Aralarında Kayserili isimler de var mı? İşte detaylar…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin olağanüstü kongresinde, A Takımı'nda büyük oranda değişim bekleniyordu. AK Parti'de 3 dönem kuralı nedeniyle milletvekili listelerinde yer alamayan isimlerin MKYK'nın yeni üyelerinden olabileceği de tahminler arasında yer alıyordu. Kongreye sunulan liste ile ilgili çalışmalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında sürdürüldü.

75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda 49 isim listede yer almadı. Bir önceki MKYK'da yer alan 26 isim yerini koruduğu görüldü.
Kayseri'den AK Parti'nin önemli isimlerinden olan Mustafa Elitaş da MKYK üyesi olarak asıl üyeler arasında yer aldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme