Kayserili profesör hayatını kaybetti...

Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Deveci hayatını kaybetti.

Elazığ Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Deveci hayatını kaybetti.

Haberi gören vatandaşlar Deveci ailesine başsağlığı diledi.

Prof. Dr. Hüseyin Deveci geçtiğimiz günlerde Hacılar Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen ‘Akademisyenlerle Buluşma Toplantısı'na katılmıştı.

Akademisyenler Hacılar için fikir istek ve önerilerini paylaşarak toplantının ilerleyen zamanlarda tekrarlanması gerektiğini söylemişti.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da Deveci'nin cenaze namazına katıldı. Özdoğan, " Vefat eden Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Deveci'yi Hacılar Cami Kebir'de kıldığımız cenaze namazıyla ebediyete uğurladık. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar boyunca üniversite çatısı altında yaptığı öğretim ve araştırmalarıyla akademik camiada iz bırakan Deveci'nin vefatı, üniversite ve bilim dünyasını yasa boğdu.

Vatandaşlar, Prof. Dr. Hüseyin Deveci'nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde Hacılar ilçesinde düzenlenen 'Akademisyenlerle Buluşma Toplantısı'nda katılan Prof. Dr. Hüseyin Deveci, burada akademik bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştı. Bu toplantı, Deveci'nin bilgi birikimini aktarmadaki isteğini ve katkılarını bir kez daha göstermiştir.

Bilimsel çalışmalardaki özverisi ve bilgi birikimiyle hatırlanacak Deveci'nin ailesine, sevenlerine ve tüm akademi camiasına başsağlığı dileriz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme