Kayserili sabit menülü lokantaları tercih ediyor!

Kayseri genelinde son günlerde uygun fiyatlı sulu yemek hizmeti veren lokantaların sayısında artış gözlemleniyor. Vatandaşlar fix menü yani sabit menü olarak adlandırılan menülerden birisini seçenek çok uygun fiyata yemek yiyebiliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri genelinde sabit menülü lokantaların sayısında artış gözlemleniyor. Vatandaşlar sabit menülerin oluşturduğu listelerden çok uygun fiyata salata, ana yemek, pilav, çorba gibi ürünleri tek seferde alabiliyor. Fiyatlar ise 120-150 TL arasında değişiklik gösteriyor.

‘Tek dürüm 70 TL, Burada tam takım yemek 120 TL'

Öğle yemeklerini dışarıda yediğini ve bunun çok maliyetli olduğunu ifade eden bir vatandaş şöyle konuştu; ‘Normalde tek tavuk dürüm yaklaşık olarak 70 TL bir tanede içecek alsanız 30 TL toplam 100 TL para ödüyordum. Ancak şimdi bu lokantalar sayesinde 120 TL'ye ana yemek, çorba, ezme dahil tam takım yemek yiyorum.' dedi.

Vatandaşın tercihi sabit menülü lokantalar

Vatandaşlar artan fiyatlardan dolayı sabit menülerin oluşturulduğu lokantaları sıklıkla tercih ediyor. Böylece hem çeşitli yemek yiyebiliyor hem de yemek sonrası sürpriz hesaplarla karşılaşmıyor.

Örnek oluyorlar

Şehir genelinde sayıları artış gösteren tek menüye sahip lokantalar aynı zamanda geleneksel lokantalarada örnek teşkil ediyor. Böylece diğer lokantalarda menülerinin yanı sıra vatandaşların taleplerine uygun günlük olarak çıkardıkları fix yani sabit menülerle hizmet veriyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme