Kayserili siyasiler AK Parti Kuruluş Yıldönümü Programı'na katıldı!

Kayserili siyasiler ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AK Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ATO Congresium'da düzenlendi. AK Parti Kayseri milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri teşkilatı da programa katıldı.

AK Parti secmenleriyle beraber 22. Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen programda Kibariye ve Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü sanatçılar sahne alırken partinin seçim şarkıları ile konser verildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de AK Parti Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı.

Parti içerisindeki hizmet anlayışına vurgu yapan Özhaseki, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle AK Parti'mizin kuruluşunun 22. yıl dönümü programını gerçekleştirdik. Davamıza baş koyduğumuz ilk günden bu yana tek gayemiz hizmet oldu. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; bu yolda bizlerle birlikte olan tüm kıymetli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar sosyal medya hesabından, ''Durmadan, Yorulmadan… AK Parti henüz 22 yaşında, Doğrular için hep işbaşında.'', ''Yüzüstü çok sürünen Anadolu'nun ayağa kalkma hikayesi, DAVASI devam ediyor.'' şeklinde paylaşımlar yaptı.

Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de ''Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızda dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Parti olarak yola çıktığımız andan itibaren 'Halka hizmet Hakka hizmettir.' anlayışıyla, milletimiz için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kayseri Millervekili Şaban Çopuroğlu ise, ''Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla AK Partimizin 22. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerine katılım sağladık.'' dedi.

AK Parti Kayseri Mileltvekili Murat Cahid Cıngı'da sosyal medya hesabından programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cengiz Kurtoğlu'nun 'Duyanlara duymayanlara' şarkısını seslendirdiği anları paylaştı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ise, Milletvekili Cıngı ile çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, ''Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi; 'Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es'… Millete hizmet yolunda samimiyet, tevazu ve gayretle çalışan Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Yol Arkadaşlarımızla birlikte ilk günkü heyecanla AK Partimizin 22. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyoruz.'' dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, programdan fotoğraflarını paylaşarak AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Emine Timuçin ise 'ATO 'da düzenlenen AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını dinlediklerini kaydederek, ''Doğrular için hep işbaşında olan, Türkiye'ye çağ atlatan AK Parti 22 Yaşında. Liderimizle birlikte nice AK yıllara.'' dedi

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme