Kayserili ünlü isme hapis şoku! – Açıklamaları yok artık dedirtti!

Aslen Kayserili olan eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden kızıyla ilgili yaşadığı sorunları paylaşması sosyal medyada infial yaratmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkartılan Akkaya şimdi de hapis şokuyla karşı karşıya… Açıklamaları ise yok artık dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

16 yaşındaki kızını tekme tokat dövdüğü iddia edilen Kayserili eski manken Deniz Akkaya'nın mahkemesinde karar çıktı. Akkaya 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Akkaya'dan ilk açıklama geldi.

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, kızının telefonunu ele geçirdikten sonra kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığını öğrenmesi üzerine telefonuna el koyduğunu ve kızının saldırısına uğrayıp kendisini 1,5 saat balkona kilitlediğini açıklamıştı. Deniz Akkaya bu süreçte yaşanan her şeyi X hesabından yayınlamıştı. Tartışma esnasında kızına attığı termos, silah sayıldı.

İddianamede Akkaya'nın içinde demir termos bulunan bir çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattığı, ardından kızına tekme ve tokat attığı, boğanızı sıkarak yaraladığı iddia edildi. Deniz Akkaya hakkında başlatılan soruşturma, kızı Ayşe Özbilgin'in devlet korumasına alınmasının ardından açıldı. Mahkeme Akkaya'ya alt soya karşı kasten yaralama suçundan verdiği cezayı ertelemedi. Mahkeme, Akkaya'nın daha önce de başka bir suçtan sabıkasının bulunması ve suça meyilli kişiliği göz önüne alınarak cezasını ertelememe kararı aldı. Eğer ceza Yargıtay tarafından onanırsa, Akkaya hapse girecek. Bu karar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Akkaya'nın açıklamaları yok artık dedirtti.

Akkaya'dan açıklama geldi!

Mahkeme kararının ardından Akkaya, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Akkaya, ‘Mahkeme kanalıyla mont, lastik ayakkabı, telefon kulaklığı vs. peşine düşecek kadar Allah kimseyi küçük düşürmesin. İnsan düşünmeden edemiyor. 16 senedir yemedim yedirdim. Her şeyin en güzelini aldım, imkanları şartları zorlayarak isteklerini eksiksiz yerine getirdi. Erkek olmak/adam olmak/baba olmak başka bir şey… Hanımlar, çocuk yapacağınız adamı çok doğru seçin. Hayatında ilk kez okul parasını bu sene ödedi diye çıldırıp evden bunları isteyecek kadar düşebilecek bir adamla muhatap olduğum için kendime çok kızıyorum. Bu ne açgözlülük, bu ne hırs, bu ne kendini küçük düşürme… Bütün yaz, kızımı tatile götürmediği için tatile gitmedim. Kızım her sene sörf kampına giderdi gidemedi, ben de onunla birlikte bu yaz tatil yapmadım. Ama şimdi okullar da açıldı. Güzel bir tatile çıkıyorum. Bir süre buralarda da olmayacağım. Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum ne dersiniz. Hayatım boyunca arkama bakmadım arkamda bıraktıklarımın yaptıklarını takılmadım. Bugün de aynen öyle yapıyorum. Herkese şahane bir hafta dilerim. Keyfinizi hiç kimsenin bozmasına izin vermeyin' ifadelerinde bulundu.

Akkaya'nın açıklamalarına sosyal medya platformlarından tepkiler yağıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme