Kayserililer 200TL İle Bakın Ne Yaptı?

Kayseri'de sosyal medya kullanıcısı Kayseri_turkiye hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri'de 200 TL ile ne yapılır? Diye sordu cevaplar hem güldürdü hem üzdü…

Sosyal medya kullanıcıları takipçileri ile olan etkileşimlerini artırmak çeşitli araçlar sunar. Özellikle Instagram, kullanıcıların takipçileriyle soru-cevap oturumları düzenlemelerine olanak tanıyan özelliklerle doludur. Anketler, yarışmalar ve soru-cevaplar düzenlemek, takipçi etkileşimini artırmanın etkili yollarından biridir. Bu tür etkileşimler, takipçilerin içeriğe olan ilgisini ve bağlılığını artırırken, aynı zamanda geri bildirim almak için de fırsatlar yaratır.


Kayseri'de sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan 'Kayseri_Türkiye' sayfası, takipçilerine ilginç bir soru yöneltti ve gelen cevaplar şaşırtıcı oldu. Instagram'da 276 bin takipçiye sahip olan 'Kayseri_Turkiye' sayfası, takipçilerine "Kayseri'de 200 TL ile ne yaparsınız?" sorusunu sordu.

Binin üzerinde beğeni alan paylaşıma gelen yorumlar şu şekildeydi: "Döner yerim", "İki dondurma yerim", "Kahve içerim", "Çekirdek alıp Sivas Caddesi'nde çitlerim", "İki lahmacun yerim", "Turşu kete yerim", "Beş dilim pastırma yerim".

Bu yorumların yanı sıra "Hiçbir şey yapılmaz" diyenler ve sadece yol parasının karşılanabileceğini belirten yorumlar da vardı. Diğer yandan, "200 TL ile dışarı bile çıkılmaz, evde oturulur" ve “anca havanı alırsın” şeklinde yorumlar da alındı.

Yorumlar 2
İsim 21 Ağustos 2024 02:43

Bende 2kg bamya alırdım. Kızım çok seviyor.

Ayşe 21 Ağustos 2024 00:29

Doğru düzgün yemek bile yiyemiyoruz artık 200 tlye

Bakmadan Geçme