Kayserililer Bu Çayı İçebilmek İçin Terminale Kadar Gidiyor

Kayseri'de, birçok kişinin tercih ettiği bu çayı içmek isteyenler terminale kadar gidiyor. Hem lezzeti hem de uygun fiyatı, nedeniyle popüler hale geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de, şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapanların sıkça ziyaret ettiği terminal, sadece ulaşımın değil, aynı zamanda dinlenmenin ve lezzetli molaların da merkezi haline geldi, dolayısıyla Kayseri terminalindeki çaycı, özellikle uygun fiyatları ve lezzetli çayıyla büyük ilgi görüyor.

Kayseri'ye Gelenlerin Vazgeçilmezi Oldu

Kayseri'de, özellikle şehir dışına gidecek veya başka şehirlerden Kayseri'ye gelen yolcuların uğrak noktası haline gelen terminaldeki çaycı, büyük ilgi görüyor. Hem lezzeti hem de uygun fiyatıyla dikkat çeken bu çay, terminalde dinlenmeye gelenlerin vazgeçilmezi oldu.

Uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Kayseri terminalindeki çaycı, sadece Kayserililerin değil, şehir dışından gelen veya başka şehirlere gitmek üzere terminali kullanan yolcuların da gözdesi haline geldi. Birçok yolcu, çayın ve simidin kendilerine iyi geldiğini dile getiriyor. Yolculardan bazıları, diğer dinlenme tesislerinde ve terminallerde karşılaştıkları yüksek fiyatlardan şikayetçi olduklarını, ancak burada sundukları 15 TL'lik çay ve simidin kalitesinin yanı sıra fiyatının da oldukça uygun olduğunu vurguluyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme