Kayserililer bu maçı iple çekiyor - Duygusal bir maç olacak!

Kayseri'de 15 Eylül pazar günü Kayserispor ile Eyüpspor arasında son derece zorlu bir maç oynanacak. Sarı-Kırmızılı takım, eski yıldızı Mame Thiam'ın formasını giydiği Eyüpspor'a karşı sezonun ilk galibiyetini hedefliyor. Bu maçta Burak Yılmaz ile Arda Turan da rakip olacak. Zorlu mücadele, 15 Eylül Pazar günü saat 17.00'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'a büyük katkı sağlayarak adını altın harflerle yazdıran Mame Thiam, bu hafta sonu Kayseri'ye rakip olarak geliyor. Senegalli yıldız, Sarı-Kırmızılı forma ile Kayserispor'da en çok gol atan yabancı oyuncu olmuştu.

Duygusal bir maç olacak

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor, Kayseri'ye mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kayserispor ise rakibini mağlup ederek, sezonun ilk galibiyetini elde etmenin hesaplarını yapıyor. Bu maçta Senegalli futbolcu, uzun bir aranın ardından Kayseri'ye gelecek. Thiam için duygusal bir maç olacak. Bunun yanı sıra, teknik direktör Burak Yılmaz için de aynı oranda duygusal bir karşılaşma olması bekleniyor.

İlk kez rakip olacaklar

Burak Yılmaz, kendisi gibi teknik direktörlük kariyerinde yolun başında olan Arda Turan ile ilk kez rakip olacak. İlklerin mücadelesinde Kayserispor, taraftarına güveniyor. Şehrin en büyük markasını yıllardır karşılıksız olarak destekleyen Kapalı Kale, Eyüpspor maçına kilitlendi. Kayserili sporseverler de bu maçın oynanacağı günü iple çekiyor.

Eyüpspor Süper Lig'e süper başladı

Kayserispor, sezona BAY olarak başlarken, ilk puanını geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanından aldı. Kayserispor, ilk 4 haftalık süreçte sadece 2 maç oynarken, Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor ise 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak 8 puanla 4. basamakta yer aldı. Zorlu doksan dakika öncesinde nefesler tutulurken, Kayserispor lige verilen arayı iyi kullanarak, rakibini evine puansız gönderip taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Kayserispor Eyüpspor maçı ne zaman oynanacak?

Kayserispor ile Eyüpspor arasında oynanacak olan karşılaşma, 15 Eylül Pazar günü saat 17.00'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda başlayacak.Karşılaşmada Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme