Kayserililer Cuma Gününe Dikkat – Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Haftalık Hava Tahmin Raporu yayımlandı. Bugün Kayseri genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken, Meteoroloji Cuma günü için Kayserilileri uyardı. Cuma günü Kayseri'de hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Haftalık hava tahmin raporunu yayımlayan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, 13 Temmuz Cumartesi gününe kadar olan hava tahmini açıkladı. Meteoroloji Cuma gününe karşı Kayserilileri uyardı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün yayımladığı haftalık raporda Cuma günü için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette yer yer kuvvetli rüzgarın saatte 30-50 km/sa hızla esmesi bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Haftalık Hava Tahmini ise şu şekilde;

9 Temmuz Salı: Kayseri genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. Kentte en yüksek sıcaklık 31, en düşük sıcaklık ise 15 derece olacak.

10 Temmuz Çarşamba: Kentte parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak beklenirken, kentte en yüksek sıcaklık 31, en düşük sıcaklık ise 15 derece olacak.

11 Temmuz Perşembe: Kayseri'de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Batı ve Kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar bekleniyor. Kentte en yüksek sıcaklık 32, en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak.

12 Temmuz Cuma: Kentte parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar esecek, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli rüzgar (30-50 km/sa) bekleniyor. Kentte en yüksek sıcaklık 33, en düşük sıcaklık ise 18 derece olacak.

13 Temmuz Cumartesi: Kentte parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar esecek. Kentte en yüksek sıcaklık 33, en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak.

????Haftalık Hava Tahmin Raporu. pic.twitter.com/maLR2hY3M6 — Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü (@met7bm) July 8, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme