Kayserililer dikkat – Bir zam daha geliyor!

Kayserililer haftanın son günlerinde zam haberiyle güne başladı. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma ile bir zam daha geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken, benzin ve motorin fiyatları indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorine zam gelmesi bekleniyor.

Brent petrol ve dövizde yaşanan fiyat değişiklikleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ve döviz kuru değişimleri baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanmaktadır. Bu hesaplamalar sonucunda ortaya çıkan fiyatlar, dağıtım firmaları arasındaki rekabet ve serbest piyasa koşulları nedeniyle şirketler ve şehirlerarasında küçük değişiklikler göstermektedir.

Motorine zam geliyor!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorine 90 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Şu anda litresi 42,84 TL'den satılan motorin, yapılması beklenen zamla birlikte 43,74 TL olacak.

Kayseri'de güncel akaryakıt fiyatları

Benzin: 43,75 TL
Motorin: 42,84 TL
LPG: 25,20 TL

EPGİS fiyat değişikliklerini kamuoyuyla paylaşmama kararı almıştı

EPGİS akaryakıt fiyatlarındaki değişimi açıklayan tek sendika olarak dikkat çekiyordu. EPDK, sendika hakkında suç duyurusunda bulundu. EPGİS ardından dava süreci sonlanana kadar akaryakıt tabelalarındaki fiyat değişimini vatandaşlarla paylaşmamama kararı aldığını kamuoyunda duyurmuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme