Kayserililer Dikkat! - Büyük Fırsata Son Bir Hafta

Ağustosun ilk haftası düzenlenecek Nevşehir Kültür Yolu Festivali, Kayserilileri Nevşehir'e çekmeye hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

03 - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilecek ödüllü FotoMaraton Kapadokya fotoğraf yarışması için geri sayım başladı. Kayseri ve çevre illerden yoğun katılım beklenen bu etkinlik, fotoğraf tutkunlarını Kapadokya'nın eşsiz güzellikleriyle buluşturmayı hedefliyor.

Festival Detayları ve Etkinlikler

Her mevsim ayrı bir büyüye sahip olan Nevşehir, düzenlenecek Kültür Yolu Festivali ile tüm fotoğraf tutkunlarını bu heyecan verici etkinlik kapsamında bir araya getirmeyi amaçlıyor. Katılımcılar, 3 Ağustos'ta kayıt yaptırarak festivale katılabilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirler.
FotoMaraton Kapadokya, 3 Ağustos'ta Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Fabrika Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

Ödüllü Fotoğraf Yarışması ve Ünlü Konuklar

FotoMaraton kapsamında, fotoğraf tutkunlarının hayal gücü yarışacak. Ünlü savaş muhabiri ve fotoğrafçı Coşkun Aral da Nevşehir Kültür Yolu Festivali'nde ağırlanacak. Coşkun Aral Söyleşisi ve FotoMaraton Ödül Töreni, 4 Ağustos tarihinde Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Fabrika Yerleşkesi'nde yapılacak.

Bölge Halkı İçin Büyük Bir Fırsat

Bu etkinlikler, Kayseri ve çevre illerden fotoğraf tutkunlarının 3-11 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'e akın etmesini sağlayacak. Nevşehir'in kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek ve belgelendirmek için kaçırılmayacak bir fırsat sunan festival, bölgeye büyük bir hareketlilik getirecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme