Kayserililer yaşadı - Zam beklenirken indirim üstüne indirim geldi!

Su fiyatlarına zam bekleyen Kayserililer indirim üstüne indirim haberiyle büyük sevinç yaşadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de AK Parti mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Kayserililere müjde üstüne müjde veriyor. Asgari ücret ve yeni yıl faktörlerinin de etkisiyle suya zam gelmesi beklenirken indirim üstüne indirim yapıldı.

Artan enflasyon, yüksek döviz kurları, ekonomik kriz derken tüm Türkiye'de pek çok kaleme zam geldi. Asgari ücret güncellemesi ve yeni yıl faktörlerinin de etkisiyle vatandaşlar ürünlere zamlı olarak ulaşıyor.

Tüm ülkede ulaşımdan gıdaya, sağlıktan eğitimi pek çok alanda fiyat güncellemesine gidildi. Zamlar pek çok şehirde su faturalarına da yansıdı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda su faturalarına yüzde 20 indirim kararı verildi. Alınan kararla birlikte Kayseri, metreküpte alınan fiyat sıralamasında 17,48 TL ile 30 büyükşehir arasında 15'inci sıradan 22'inci sıraya geriledi.

Büyükkılıç'tan bir müjde daha!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde engelli vatandaşlara ve kirada kalan üniversite öğrencilerine su faturalarında yüzde 50 indirim uygulayacaklarını söyledi.

ÖZEL HABER
Yorumlar 4
Ali 01 Mart 2024 14:09

Geçen yıl 9 tl idi, önce zam ile 24 lira oldu sonra seçim öncesi indirim diye 17 lira oldu öyle mi buna inanan varsa vay haline

Zeki 01 Mart 2024 07:28

Milletin aklıyla alay etmeyin zammı yapanda sizsiniz

Hasan 29 Şubat 2024 03:13

Birde seçimden sonra görelim. Suların tazzigni kısmıştınız seçim i binalara ek olarak su tankı masrafı çıkardınız. Şimdi seçim dolayısıyla tazzigni artırdınız bakalım seçimden sonra görecegiz

Niyazi 28 Şubat 2024 22:45

Haber iyi aslında. Madem ki su ucuzluyorda neden artirdiniz. Neden indiriyorsunuz. 1 Nisan şakası yapacaksınız.

Bakmadan Geçme