Kayserililerin hafta sonu çilesi bitmiyor!

Kayserililer hafta sonu ulaşım konusunda büyük problemler yaşıyor. WhatsApp ihbar hattımıza gelen 'Kayseri'de hafta sonu çilesi' mesajlarının detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer hafta sonu değişen otobüs ve tramvay saatleri ile ilgili yaşadıkları problemleri, ‘Her hafta sonu aynı çile' mesajıyla WhatsApp ihbar hattımıza iletti.

Hafta sonu Kayseri'de ulaşımda yaşanan yoğunluk ve aksamalar vatandaşlar için adeta çileye dönüşüyor. Tramvay ve otobüslerde uygulanan hafta sonu tarifesinden bazı vatandaşların haberi olmazken, bazı vatandaşlar hafta sonu daha bu saatlerin daha sık olması gerektiğini iletiyor.

Konu ile ilgili şikayette bulunan bir vatandaş, ‘Zümrüt'te oturuyorum. Hafta sonu otobüsün birini kaldırmışlar. Benim bundan haberim yoktu. Yarım saat otobüs bekledim. Sonrasında tramvaya binmem gerekiyordu. Talas'a gitmek için 15 dakika kadar da tramvay bekledim. Tramvayda yoğun bir kalabalık vardı ve klimalar çalışmıyordu. Yarım saatte gittiğim Talas'a bir saatte gittim. Dönüş yolunda ise 1 saat boyunca Zümrüt otobüsü bekledim. Hafta sonu insanlar nasıl rahat gezecek anlayamıyorum. Tüm günümüz neredeyse ulaşımı beklemekle geçiyor' iddialarında bulundu.

Başka bir vatandaş 3 arkadaş buluşmak için yaklaşık 20 dakika tramvay beklediğini ifade ederek, ‘Ulaşım bilgilendirme kısmında Talas tramvayının dakikası bile yazmıyordu. Güvenlik görevlileri gelir şimdi dedi. Bende beklemeye devam ettim tam 17. Dakikada tramvay geldi. Hafta içi böyle bir sıkıntı yok. Hafta sonu daha çok insan dışarıya çıkıyor. Hafta sonu Kayseri'de ulaşım çok yetersiz kalıyor. Arkadaşlarımla iki saat oturmak için bekleme süresi ile birlikte 45 dakikam kayboldu. Yetkililerden konu ile ilgili bir düzenleme yapmasını talep ediyorum' ifadelerinde bulundu.

Konu ile ilgili bilgiler bunlarla kısıtlı olup, yetkililerden açıklama bekleniyor.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
VATANDAS 06 Ağustos 2024 19:10

KBB, SEHIR ICI TOPLU TASIMACILIKDA OZELĹIKLE BUYUK SEHIRLER ICINDE EN DUSUK HIZMETI VEREN BELEDIYE, OTOBUSLER MODELLI VE YENI OLACAGINA,TAMAMI ESKI MODEL ARACLAR CALISMAKDA,TURKIYEDEKI EN YUKSEK FIATLARA TASIMACILIK YAPILIYOR,VATANDASIN KALITELI HIZMET BEKLEDIGINI KIM BILIYOR ACABA?

Bakmadan Geçme