Kayserililerin tutunacak dalı kalmadı!

Kayserililerin ulaşım sıkıntısı devam ediyor. Ulaşımda saatlerin değişmesi, hafta sonu tramvay ve otobüs saatlerinin daha aza indirilmesi vatandaşları sıkıntıya sokuyor. Şimdide ihbar hattımıza gelen görüntüler, 'Kayserililerin tutunacak dalı kalmadı' dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri'de ulaşım sıkıntısı devam ediyor. Ulaşımda vatandaşlar saatlerin değişmesinden şikayetçi olurken, özellikle hafta sonu tramvay ve otobüs saatlerinde yaşanan değişiklikler vatandaşları canından bezdirdi. İhbar hattımıza gelen görüntüler ise 'Kayserililerin tutunacak dalı kalmadı' dedirtti.

Şehir içi ulaşımda sıkıntılar gün geçtikçe artıyor. Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk akşam iş saatlerine kadar devam ediyor. Sabah iş saatlerine tramvaylarda ek seferler konulsa da yeterli olmadığı ifade ediliyor. Özellikle otobüsler sabah iş saatinde dolu olduğunda, duraktan yolcu almıyor. Bu sebepten dolayı birçok vatandaş işine geç kalırken, sefer saatlerinin yetersiz olduğu ifade ediliyor. İş çıkışında yaşanan yoğunlukta zaten yorgun olan vatandaşların daha da yorulmasına neden oluyor. Konu ile ilgili bir vatandaş, 'Hayır anlamıyorum zam da yaptılar ama hala bir düzenleme yok. Sabah otobüsler almıyor, akşam çıkış saatine kaldıysan yandın yine almıyorlar. Neye zam yapıyorlar. Seferler doğru düzgün değil. Dakikalarca otobüs beklemek ya da daha erken çıkmak zorunda kalıyoruz. Lütfen bir düzenleme yapılsın artık' ifadelerinde bulundu.

Tramvaylarda tutamaçlar yıprandı!

Vatandaşların şikayetlerine bir yenisi daha eklendi. Tramvay tutamaçları... Yapılan ihbarda tramvaylarda bulunan tutumaçların yırtık olduğu fotoğraflarla kanıtlandı. Tutamaçların yırtık olduğu, vatandaşların yırtık olan tutamaçlardan tutamayıp, demirlerden tutmaya çalıştığı görüldü. Konu ile ilgili ihbarda, 'Yırtık desem yırtık değil, kesik desem kim kesecek? Bakıldığında kesilmiş gibi duruyor ama bence yıpranmış. Bayadır takip ediyorum belki düzeltirler diye sesimi çıkarmadım. Ama hep denk geliyorum asla düzeltilmiyor. Demirlerden tutunmaya çalışıyoruz. Zaten çok kalabalık birde düşme tehlikemiz artıyor. Son çare size yazıyorum. Umarım düzelir' ifadelerinde bulundu.

İşte ihbarda gönderilen fotoğraflar;

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme