Kayserispor'a da böyle bir adam lazım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Faaliyetleri Müdürü Özgür Sinopluoğlu, 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu'na da damgasını vurdu. Sinopluoğlu, 10 kilometre koşusunu geçtiğimiz yıla oran 1 dakika daha hızlı tamamlayarak büyük başarı gösterdi. 'Biyonik adam' lakabıyla tanınan Sinopluoğlu, gençlere adeta taş çıkardı. Bu başarı 'Kayserispor'a da böyle bir adam gerekli' yorumlarını beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz hafta, 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Maratonda öyle bir isim vardı ki, başarılarına her yıl bir yenisini ekliyor: Özgür Sinopluoğlu. “Biyonik adam” olarak da tanınan Sinopluoğlu, 10 kilometrelik koşuda gençlere adeta taş çıkardı. Geçtiğimiz yıl yapılan yarışta yaş kategorisinde 10'uncu, genel klasmanda ise 88'inci olan Sinopluoğlu, bu yılki koşuda süresini 1 dakika daha geliştirerek büyük bir başarı gösterdi.

Bu maraton bir koşudan daha fazlası

Yarışı 47 dakikada tamamlayan Sinopluoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu'nda bu yıl 10 kilometre koşuda bir üst yaş kategorisinde yer almama rağmen geçen yıl aldığım dereceyi 1 dakika daha geliştirerek 47 dakikada koştum. Katılan tüm sporcuları tebrik ederim. Önünüze çıkacak engelleri aşmak ve sağlık için koşmaya devam. Bu maraton bir koşudan daha fazlası.”

Girdiği her yarışta başarı elde ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Faaliyetleri Müdürü Özgür Sinopluoğlu'nun mesafe tanımaksızın yaptığı koşular ve elde ettiği başarısan sonrası, "Kayserispor'a da böyle bir adam lazım!" yorumları yapıldı. Yıl içinde farklı şehirlerde düzenlenen yarışmalara da katılarak Kayseri'ye başarıyla temsil eden Özgür Sinopluoğlu'yu Kayseri Anadolu Haber olarak kutluyor, başarılarının devamı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme