Kayserispor'a milli ara izni verildi

Kayserispor'da futbolculara 3 günlük izin verildi. Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'u konuk edecek. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Sezonun ilk puanını Konya deplasmanından alan Kayserispor izne ayrıldı. Futbolcular, Konyaspor maçının bitiminde tatile çıktı.

Futbolculara 3 günlük izin verildi

Teknik Direktör Burak Yılmaz, futbolculara 3 günlük izin verdi. Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Eyüpspor'u konuk edecek olan sarı-kırmızılı takım, Çarşamba günü topbaşı yapacak. Milli araya moralli giren Kayserispor'da hedef, saha ve seyircisi önünde sezonun ilk galibiyetini almak. Sivasspor ve Konyaspor maçlarında rakiplerine oranla çok daha etkili oynayan, ancak sonuca gidemeyen sarı-kırmızılılar, teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor'u taraftarının da desteğiyle mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Kayserispor'un 1 puanı bulunuyor

Bu hedef doğrultusunda Kayserispor, Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor engelini kayıpsız aşarak çıkışını sürdürmek istiyor. Kayserispor, ilk haftayı BAY geçerken Trabzonspor maçı da ertelenmişti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme