Kayserispor'a sürpriz oldu - Doping etkisi yaşattı

Kayserispor, bugün Göztepe'nin konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takımda Carlos Mane'nin dönüşü moralleri ikiye katladı. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncular hangileri? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor, bugün Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Göztepe'nin konuğu olacak.

Sarı-Kırmızılı takım, rakibini mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Son iki haftada oynadığı maçları 2-2'lik skorlarla tamamlayan Kayserispor'da tüm hazırlıklar tamamlandı. Sarı-Kırmızılı takımda tek hedef: mutlak 3 puan. Maç saatini bekleyen Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarında olağanüstü bir performans sergileyerek galibiyeti kaçırmıştı.

Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarında oynamamıştı

Son iki maçta forma giyemeyen Portekizli yıldız Carlos Mane'den güzel haber geldi. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da sakatlıklarla boğuşan Kayserispor'da Carlos Mane, İzmir'e gitti. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle son iki maçta oynayamayan Portekizli futbolcunun moralli ve istekli olduğu gözlendi. Mane'nin oynayacak olması takımda büyük moral yaşattı.

Kayserispor'da eksikler ordusu

Diğer yandan Sarı-Kırmızılı takımda kaptan Gökhan Sazdağı kart cezasından ötürü, Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Arif Kocaman, Lionel Carole ve Bilal Bayazit ise sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Julian Jeanvier ve Lionel Carole'un durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Maçta hakem Ozan Ergün görev yapacak

Göztepe ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma, bugün saat 20:00'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda başlayacak. Maçta hakem olarak Ozan Ergün görev yapacak. Göztepe Kayserispor maçının ayrıntılarını ve gelişmelerini Kayseri Anadolu Haber'den takip edebilirsiniz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme