Kayserispor - Ankaragücü maçı hangi gün, nerede, saat kaçta başlayacak?

Kayserispor - Ankaragücü maçı nerede oynanacak? Sporseverler, karşılaşmanın hangi gün, saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde...

Kayserispor, Ankaragücü karşısında galibiyete kilitlendi.
Sarı-Kırmızılılar, zorlu maçta taraftarına güveniyor. Süper Lig'de sona gelindi. Son 6 haftadır galibiyete hasret olan Kayserispor, taraftarı karşısında sezonun son müsabakasına çıkacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 mağlup olan Kayserispor, Cumartesi günü Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen sarı-kırmızılılar, taraftarları önünde galibiyet arayacak.
Önceki gün Karagümrük FK'ya 2-0 mağlup olan Kayserispor, ara vermeden hazırlıklara başladı. Sakatlığı bulunan Carole ve Emrah dışında eksik oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılı takım, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kayserispor, 6 haftadır 3 puan alamıyor. Teknik direktörü Çağdaş Atan önderliğinde antrenmanlarda taktiksel çalışmalar yaparak başlayan Kayserispor'da oyuncuların hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.
Son maçlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Miguel Cardoso, takımın en büyük kozu olacak. Portekizli, gol ve asistlerle takıma katkı sağlarken, savunmada ki sıkıntı üzerine teknik direktör Çağdaş Atan, farklı taktikler üzerinde plan yapıyor.
Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla Ankaragücü hazırlıklarını sürdürecek.Maç beIN SPORTS MAX 1'den canlı olarak yayınlanacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme