Kayserispor Basın Sözcüsü Yıldız: 'Kayserispor bir kaç karşılaşma dışında çok iyi bir oyun sergiledi'

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Kayserispor'un sezon başından bu yana bir iki karşılaşma dışında çok iyi oynadığını ve Beşiktaş maçındaki istatistiklerin de bunu doğruladığını söyledi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, 'Kayserispor, sezon başından bu yana bir iki karşılaşma hariç, geriye kalan maçlarda çok iyi bir oyun sergilendi. Beşiktaş maçında da bunun bu şekilde olduğu gayet açık. Kayserispor, Beşiktaş karşılaşmasında çok iyi bir oyun oynadı. Tüm istatistikler de Kayserispor'un iyi oynadığını gösteriyor ama sonuç gelmedi' dedi.
'Maçın hakemi olan Bülent Yıldırım, karşılaşmayı adil bir şekilde yönetmedi' diyen Yıldız, 'Kayserili olması sebebiyle özel bir talep de olmadı. Adil bir yönetim sergilemedi. Kayserili olan bir hakem, bütün Kayserilileri üzdü' diye konuştu.Transfer konusunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın hazırlayacağı raporu beklediklerini söyleyen Yıldız, 'Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas, yönetime bir rapor hazırlayacak. Hangi mevkilerde eksik kaldığımız konusunda hazırlanacak olan rapor yönetim kuruluna sunulacak. Yönetim bu rapor doğrultusunda transfer için kolları sıvayacak. Bu konuda Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın raporunu bekliyoruz' ifadesinde bulundu.
KAYSERİSPOR'DA İÇ SAHA KBUSU SÜRÜYOR
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da iç saha kabusu sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip evinde oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligin 14. haftasında evinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olarak iç saha şanssızlığını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon evinde oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. Sahasında rakip filelere 2 gol atan Kayserispor, kalesinde ise 6 gol gördü. Bu sonuçlarla sarı-kırmızılılar evinde 3 puan toplamış oldu.

Bakmadan Geçme